Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkblue

Jestes w związku a czujesz się samotnie??

Polecane posty

w chwili obecnej brakuje mi słów bo wiem ze na czyny nie ma teraz czasu nie chce wyjsc na wredna zołze poprostu jest mi smutno

A może pomyśl, czy jemu jest dobrze z tobą? Może coś mu doskwiera? Może ma problemy? Może jemu też czegoś brakuje?

byc może i czyta ale z tego co wiem jest w pracy od rana a jesli nawet czyta ja nie pisze nic zlego

La Firynda jesli jest mu zle z jakiegokolwiek powdu zemna to odejde mimo tego ze go bardzo kocham nie jestem osoba ktora blaga o milosc Nie bede trzymac go sila uszanowala bym jego zdanie

" La Firynda jesli jest mu zle z jakiegokolwiek powdu zemna to odejde mimo tego ze go bardzo kocham nie jestem osoba ktora blaga o milosc Nie bede trzymac go sila uszanowala bym jego zdanie" - piszesz TYLKO o sobie. Czy ty w ogóle zwracasz na niego uwagę? Rozmawiasz z nim? Pytasz, jak on się czuje w związku?

Gość Mialam identycznie...
bylismy 1,5 roku

może jest w tym moja wina :( moze za moło poświecam mu uwagi :( Moze za wiele od niego oczekuje :(

Co wnosisz do waszego związku? O wysoką temperaturę uczuć powinniście dbać obydwoje. Co ostatnio zrobiłaś dla niego?

Gość meg900
witam:) mam chłopaka jestesmy razem juz 5 lat, on bardzo mnie kocha nigdy mnie nie zawiodł zawsze jest kiedy go potrzebuje, troszczy sie o mnie itp. Mam 21 lat. Kiedys również mi na nim bardzo zalezalo a dzis nie wiem juz czy to milosc czy przyzwyczajenie i jestem z nim dlatego ze jest dla mnie dobry i czuje sie kochana i bezpiecznie przy nim oraz jest mi z nim wygodnie przyjezdza po mnie po pracy zawsze zabiera gdzies na weekend. Gdyby chociaz zrobił cos zle bym miala powod by go zostawic a tu nic chociaz wiele dziewczyn chcialo by byc na moim miejscu on widzi tylko mnie. A mi czegos brakuje. To moj pierwszy chlopak a chcialabym zasmakowac życia poznawac nowych mężczyzn spotykac sie z nimi a nie tylko myslec juz powaznie o zyciu u boku mojego M. Kazdy mowi ze jestem ładna i moglabym spotkac kogos jeszcze... Tym bardziej moj M nie jest super przystojniakiem a do tego nie ma wyższego wykształcenia. Zastanawiam sie coraz częściej czy nie powinnam sprobowac czegos nowego... Czy nie jestm z M tylko z przyzwyczajenia i strachu przed porazka bo wiem ze z jego strony nie spotka mnie przykrosc. Czy nie popełnie błedu zostawiajac go moze trafie na przystojniejszego wykształconego ale nie bedzie traktował mnie jak swoje oczko w głowie jak moj M? aj tak chaotycznie to napisałam że nie zdziwie sie jak mnie nie zrozumiecie:)

Gość najana83
Jestem w dokladnie takiej samej sytuacji. Tyle tylko, ze ja mam 26 a on 28 lat. Jakis czas temu dotarlo do mnie ze nie mamy wspolnych tematow, rozmawiamy tylko o rachunkach i problemach. On jest domatorem a ja nie mam ochoty w tym wieku zyc jak 60latka. Chce tanczyc, bawic sie, zwiedzac swiat...