Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamnietypowyproblem

moja koleżanka ma wszy!

Polecane posty

Gość mamnietypowyproblem

I do tego siedzę z nią w ławce. na początku gdy powiedziałam jej delikatnie, żeby obejrzała włosy bo chyba coś się do nich dobrało (bo przecież każdemu może się zdarzyć takie coś) to nadarła się na mnie tak jakbym jej matkę zabiła. Teraz gdy ktoś zwróci uwagę, udaje że nie wie o co chodzi i chodzi z takimi tłustymi i zaszonymi włosami po szkole już jakieś trzy miesiące . I nikogo nie zaraża tym, bo ma tylko gnidy. wiem że to obrzydliwe i okropne, dlatego pytam się was co ja powinnam zrobić, bo niedobrze mi się robi gdy ona najpierw drapie się po jej głowie a potem np. bierze moje rzeczy. A może to ja przesadzam? Przecież nie może mnie tym zarazić...

jeśli myjesz, w przeciwieństwie do nie, regularnie włosy co najmniej raz na 3 dni to nic Ci nie grozi ;)

Gość Im so sorry for you
nie moze cie tym zarazic?? Zdziwilabys sie

Gość mamnietypowyproblem
nie ja nie mam tego tej koleżance zwarcają uwagę wszyscy uczniowie a ona na to nic :( wiem że to dziwne...

Gość Im so sorry for you
a mi fryzjerka kiedys powiedziala, ze wlasnie latwiej zarazic sie jak ma sie czyste wlosy i czesto sie je myje. Nie wiem ile w tym prawdy ale tak mi powiedziala. No chyba, ze farbujesz wlosy wtedy jestes bezpieczna

Gość jestem u granic wytrzymalosci
oczywiscie ze moze Cie zarazic, skoro zwrocilas jej grzecznie uwage to teraz zwroc wyraznie i dobitnie.

Gość nie siedz z nia na
lekcjach;/ ja bym nie siedziala z brudasem;/

Gość Joela
Powiedz o tym wychowawcy,pedagogowi ,higienistce szkolnej,jej mamie (możesz do niej zadzwonić albo napisać grzecznie