Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OKULISTA POTRZEZBNY

OKULISTA KLINIKA KATOWICE

Polecane posty

Gość OKULISTA POTRZEZBNY

Czy ktoś może ppodać namiary do kliniki, szpitala okulistycznego dla dzieci w Katowicach? Podobno jest tam znany okulista Gierczak? Bardzo proszę o pomoc!

Klinika Okulistyki Dziecięcej Oddział okulistyczny dla dzieci Adres: ul. Ceglana 35 Telefon:032-3581200

Ale nie mam pojęcia jacy tam przyjmują okuliści (nazwiska), do jakiego najlepiej zapisać dziecko???

Gość asanka98
jeśli mówimy już o śląsku to w siemianowicach masz bardzo dobrego optyka http://www.optykniedbala.pl zajomi bardzo sobie chwalą, w katowicach niestety nie znalazłam nikogo kogo mogłabym polecić.

Gość gość32322
W Katowicach otwarto nową klinikę - Optegrę. Teraz to najbardziej profesjonalna klinika okulistyczna w naszym mieście. Mają najnowszy sprzęt no i świetnych specjalistów. Polecam zapoznać się z ich ofertą.

Gość AskaPaska
Ja jezdze do https://medyk-centrum.pl/ do Katowic do dr. Eweliny Bińczyk-Wesołowskiej po wizycie jestem zazdowolona dowiedziałam się dokładnie tego czego chciałam pomgła mi też dobrać soczewki. Polecam i pozdrawiam.

Gość Gosiaczek  42
Może trochę dalej ale zazwyczaj chodzę do okulisty do Pszczyny - Rozmus, warto podjechać. Super miejsce. Dzwoniłam dziś o godzinie 11 o 13.20 miałam już wizytę z dzieckiem. Doktor jest prze sympatyczna osobą. Badanie bardzo dokładnie poinformowano mnie o wszystkim i co najważniejsze zrozumiale nie jakimś lekarskim ,,sloganem " A Państwo optycy tworzą naprawdę super atmosferę. Naprawdę bardzo gorąco polecam.

Gość nelkavos
A ja również mogę polecić https://medyk-centrum.pl/ a konkretniej dr. Ewelinę Bińczyk-Wesołowską. Pełen profesjonalizm, a na wizycie usłyszałam dokładnie to, co powinnam czyli trafną diagnozę. Niestety mam wadę wzroku, ale sądzę, że z panią doktor wszystko bardzo ładnie wyleczymy:)

Gość rapsa

Ja w Katowicach bardzo jestem zadowolona z kliniki Optegra, robiłam tam korekcję wzoku. Miałam wadę -4 i -5 i lekarz doradził mi korekcje metoda lentivu, bo jest to bardoz nowoczesna i szybko się wraca do siebie i muszę powiedzieć, że rzeczywiscie efekt jest super, po zabiegu normalnie funkcjonowałam zero bólu i komplikacji. Bardzo rzetelna i nowoczesna klinika.

Gość ewa.lim.

witam.

czy ktos jest dobry to pojecie wzgledne ja swoj zabieg (korekte) robiłam u dr.michnowskiego jestem ogolnie zadowolona wszystko przebiegło bez zadnych komplikacji ,chociaz zawsze lekki stresik jest ale najwazniejsze ze okulary poszły do szafki.

Gość natka

no stres zawsze jest. Ja pamiętam, że się mega stresowałam choć wiedziałam, że klinika jest bardzo dobra, lekarz ma doświadczenie, ale wiadomo. Miałam metodą lentivu w Optegrze przy wadzie -5 i -6. Po zabiegu wada zniknęła, okulary już nie są mi potrzebne, na szczęście

Na Ligocie w Katowicach na ul panewnickiej na przeciwko "borysa" jest dobry okulista. Nie pamietam nazwiska.