Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kowki

18 letnia córka, problem chłopak

Polecane posty

Witam Niedawno nakryłem moją 18 letnią córke i jej 17 letniego chłopaka w łóżku jak się kochali. Rozumiem jest dorosła jednak mieszka z nami. Żona mówi, że bartek jej chłopak jest przystojny fajny facet, miły, dobrze się z nim rozmawia. Ale nie podoba mi się jego styl ubiór na skejta, tatuaże, towarzystwo. Od 3 gimnazjum mieszka z jednym kolego, rodzice wyrzucili go z domu z jednej strony mówi, że sam się wyniósł ojciec alkoholik ciągłe pretensje. Dobra tym mi imponuje. Jednak nie mam pojęcia jak zarabia na utrzymanie i jedzenie przecież to kosztuje. Mówi, że zna się na komputerach robi jakieś witryny nie znam się, może to prawda. Jednak moja córka jest w nim bardzo zakochana i boje się, że któregoś dnia ją zostawi. Może jakoś ją odwieść od niego...

Gość cocacolowa lejdi
ano nic nie zrobisz.

Gość jestem u granic wytrzymalosci
nie mow jej na niego zle itp bo jeszcze bardziej bedzie za nim. Moze popytaj kogos kto zna tego chlopaka czym sie zajmuje no i popros chlopaka zeby pokazal Ci czym sie zajmuje jakie robi te str internetowe itp. pogadaj z nim po mesku...jezeli corka jest w nim tak bardzo zakochana a Ty zaczniesz go krytykowac to Ty bedziesz najgorszy. No a co do sexu w Twoim domu to masz prawo tego zabronic...to Twoj dom!

Gość ddddddddddddddd
ale po co?:) myślisz, że to jej pierwszy i ostatni związek?:) przecież równie dobrze ona go kiedyś może zostawić:) nie wtrącaj się jam masz jakieś wątpliwości co to jego sposobu zarabiania( boisz się że robi coś nielealnego i może wciągnac córkę) to obserwuj go, zawsze możesz poczytać o robieniu stron i go podpytać niby z ciekawosci itd:) każdy rodzić boi się o swoje dziecko to normalne, ale prawda jes taka, że przed rozczarowaniami milosnymi cizko obronić, kazdy musi to chyba przeżyć sam:)

pisze tu dlatego, bo kiedys widziałem jak policja trzepała go i kolegów na szczycie bloku... No nic pogadam. Dzieki