Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocinella

Mąż nieudacznik

Polecane posty

Gość cocinella

Mam męża nieudacznika. Jak na niego patrze to po prostu krew mnie zalewa. Zamiast zrobić coś w domu, on potrafi pół dnia przespać. Remont przedpokoju 7 m2 trwa od sierpnia 2009. Już nie wiem co mam z nim zrobić.

Gość a w nocy
pewnie w nocy nie dajesz mu pospać

Gość drake
życie kochaj albo zostaw wiem że to poważniejszy problem ale nic więcej nie jestem w stanie poradzić nie znając całej sytuacji

Gość cos ci sie pomylolo
to forum erotyczne a nie porady remontowe !!!! (wiem ,ze maz pieerdoli robote ale mimo wszystko ...)

Gość felix domestica
Remont to powinien robić fachowiec!! Po co zmuszasz męża do takiej roboty?? Biedak pewnie urlop miał a Ty go zmuszasz do remontowania korytarza. To jest właśnie Polska!! Gdzie wszyscy wszystko umieją robić sami najlepiej, nikt nie da zarobić dla ludzi do tego powołanych!! Kochani czasy Adama Słodowego dobiegły już końca!!

Gość cos ci sie pomylolo
ale w łóżku to staje na wysokosci zadania ? Bo jezeli nie, to rzeczywiscie zal mi Ciebie !!!!

Gość taanya
ja tez potrafie pol dnia przespac, spanie jest cool ! :D

Gość taanya
i dobrze na urode wplywa...

Gość cocinella
Remont tego cholernego przedpokoju to był jego pomysł, rozpoczął go do niczego nie zmuszany. No ale ile czasu można robić 7 m2. Kiedy powiedziałam,że wezmę "fachowców", to powiedział, że sam sobie z tym poradzi zwłaszcza, że ma wszystkie potrzebne materiały i narzędzia. Oczywiście w międzyczasie zdarzyło się tyle niecierpiących zwłoki innych sytuacji, a ten cholerny przedpokój stoi. Jak tak na niego patrzę, to odchodzi mi ochota na całą resztę. Teraz też dopiero się obudził (od 16) wyjdzie z psem i pójdzie spać. Krew mnie już zalewa. Najgorsze jest jednak to, że on potrafi do wszystkiego się przyczepić, że dziecko ogląda bajkę, że choinka się świeci (szkoda prądu - jest po świętach, więc szkoda prądu). Widzi wady i niedociągnięcia innych, sam do siebie nigdy nie ma żadnych uwag.

Gość jakis
moze ma dola???

Gość może powodem jest
sex?

Gość sretger
kochacie się w ogóle jeszcze?? jesli tak to czesto?? w ogóle jaki staz macie;>

Gość lulolek
pani zbyt pulchna i facet jej kijem nawet nie chce dotchnać

Gość gavein
Gość ma depresję, nie dołuj go tylko mu pomóż, ale z głową. Pokaż, że Ciebie też stać na poświęcenie, to już trudniejsze, co?

Gość na bank ma
cukrzyce...a pytanko: on nie pracuje tylko spi?:-P

Gość felix domestica
Cukrzycę albo jakiś problem z tarczycą!! Ewentualnie ma problem pod tytułem, że mu nie dajesz, a może raczej nie dawałaś, a teraz on już sam nie chce, nie stara się o nic, ma Cię w dupie bo ma jakiś tam honor i nie będzie Cię błagał na kolanach o sex.

Może faktycznie ma doła.A pracuje?Może pracy nie może znaleźć i dlatego jest taki sfrustrowany.Porozmawiaj z nim.Chyba,że jest leniem,to już co innego:)

Może faktycznie ma doła.A pracuje?Może pracy nie może znaleźć i dlatego jest taki sfrustrowany.Porozmawiaj z nim.Chyba,że jest leniem,to już co innego:)

Gość cocinella
Pracuje. Jest przy tym człowiekiem, który wszystko widzi w czarnych barwach. Wszystko jest źle.

Gość to jest dobre
u kobiety to jest depresja, a facet to od razu nieudacznik :D