Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odpowiedziarz

Poznań

Polecane posty

Poznam dziewczynę. Musi być z Poznania i mieć do 25 lat i nie głosować na PO/SLD i lubić puby i spacery i być inteligentna i być niska i szczupła i lubić zarost 3 dniowy, 5 dniowy zresztą też i coś tam jeszcze pewnie :classic_cool:

Chłopczyku, w pierwszym poście odpisałam a ty dalej swoje :) Nie jestem zainteresowana a to co ty piszesz, nie ma znaczenia :) Odpadasz w przedbiegach :) Nie odpisuj, nie ośmieszaj się :)

Dziewczynko pisanie w temacie, którego sedno nie jest dla Ciebie (jak twierdzisz) warte zainteresowania i dalsza dyskusja ze mną ośmiesza raczej Ciebie, ale nie wymagam wiele od tego portalu :)

ha lafiryndo z czym Ty do ludzi, jak tu chodzi o inteligencje to nie powinnaś nawet wypowiadać się tu złotko

nawet gdyby ktoras kobieta spelniala te wymagania, to powinna zastanowic sie piszac na twoj e-mail.Obrzydliwy.Fuj.

Z kafe, z tego co widzę pochodzisz raczej Ty (patrz ilość postów i "stopka"). O moje prawictwo proszę się nie martwić - nigdy nie byłem na lewo. :classic_cool:

a Ty też słaby.. z tym zarostem to przesadziłeś, no z reszta z pisaniem o takich rzeczach na KOBIECYM forum też. Poniosło Chłopczyka :P

pipapipa: Dziewczynko, jeśli przesadziłem wg Ciebie z zarostem, to nie spełniasz wymagań. Polecam słownik ortograficzny i misję: pisanie każdemu facetowi o tym, że pomylił forum. Zacznij od moderatorów.

Gość red lipstick
wolę 5-dniowy od 3-dniowego. ale 25 kończę za 2 miesiące :(

jak kto woli :) a nie denerwuje Cię to? a wam kobietki nie przeszkadza to podczas pocałunku?

Skoro kończysz 25 za 2 miesiące, to znaczy, że jeszcze masz 24, a i 25 będziesz mieć jakieś 300 dni. Jak widać nie spełniasz innego punktu.

Gość red lipstick
miało być DO 25 podobno, więc to 300 dni to marna pociecha. czas umierać.

Gość red lipstick
eee to smarkacz jeszcze. 🖐️

Gość red lipstick
no jak to jakie? ma 23 lata chłopak ;) to mało?

Napisałem, więc chcę poznać. Istnieje taka możliwość. Marna. :classic_cool: Jakie warunki? Jak z 1 postu. Jestem z Poznania i mam do 25 lat i nie głosuję na PO/SLD i lubię spacery i jestem inteligentny i jestem niski i hmm szczupły nie, ale też nie gruby (siłownia) i mam zarost i coś tam jeszcze pewnie