Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak_z_ciekawości

ILE WAZĄ WASI 6-7 miesięczni CHŁOPCY??

Polecane posty

Gość Tak_z_ciekawości

Witam. Pytam dla porównania. Ile ważą Wasi 6-7 miesięczne maluchy i ile mają cm?? Jaką mieli wymiary przy urodzeniu i jaki rozmiar ciuszków noszą??? Mój synek ma 6,5 miesiąca. Waga urodzeniowa 4300, 58cm. Teraz 9.400, 78cm. Nosi ciuszki na rozmiar 80. Dziękuje za odpowiedzi.

Gość Tak_z_ciekawości
Pytanie dotyczy głównie chłopców. Aha, mój synek byl urodzony w 38tc.

Gość Mama Miłoszka
mój był malutki 3300 i 51 cm teraz 8400 i 71.... ciuszki na 74/80 w zalezności od marki :D

Gość Gosiak to znowu
ty???????

Gość Gosiak to znowu
ty???????

Gość Tak_z_ciekawości
Jaki Gosiak? Alicja jestem miło mi ;-)

o widze jakaś pomarańcza mnie poszukuje :) Ja na Kafeterii się nie udzielam,a już na pewno nie na pomarańczowo.Jeśli bede chciała o coś zapytać to będe zaczerniona,bo nie wiem po jaką cholere miała bym się ukrywać?? Aha mój wazy ok 9,5kg, ile mierzy nie wie, bo na kontrole dopiero bedziemy szli w lutym. Nosi 74/80. Urodzony 37tc.

Gość Gosiak to znowu
a ja mysle ze to Ty jestes poznaje po sposobie pisania. Poz tym caly czas zadajesz te same pytania. :P Daj juz spokoj . do twoich ulubionych nalezy jeszcze to " Co potrafia Wasze 6 miesieczne dzieci" :P

Gość Gosiak to znowu
no i nie pomyilam sie Gosiak jak na komende odezwala sie. Jak to sie nie udzielasz to co teraz robisz???

Nie wiem o co Ci chodzi i odczep się.Czy tylko ja mam dziecko w tym wieku??No sory. a na Kafeterii siedzę bardzo rzadko,prawie w ogóle. Mam prywatne forum,a takie bzdety mnie nie interesują.Mój syn ma prawie 7 miesięcy poza tym,a 6 już dawnoo skończył.A Ty może się zaczernij a nie pod pomarańczowym nadajesz cwaniaczku :)

Gość Tak_z_ciekawości
Widze że ktoś mnie z kims pomylil. Dziewczyny wyluzujcie ;-) Jest jeszczee ktos kto mi odpowie na pytanko ;-) Mój syn jest z 4 lipca moze jest jakas mama ktura ma syna w podobnym wieku Fajnei jest wymienic sie doswiadczeniami ;-)

Gość Gosiak to znowu
no coz robie tak jak ty z tym nadawaniem na pomaranczowo. sorry sie pisze przez dwa " r " a nie przez jedno tak jak ty napisalas . Radze jeszcze do szkoly sie wrocic a nie tylko o rodzeniu dzieci myslec i calymi dniami na necie przesiadywac. :P

Gość Gosiak to znowu
zal mi dupe sciska bo jestes niedouczna idiotka ??? Popatrz co ty piszesz. czego ma mi byc zal ze cale dnie przesiadujez na necie nie masz zadnych zaintersowan ani pasji ? Dobre...:D :D :D Zal ...

Skąd Ty możesz człowieku wiedzieć co ja robie?? Ciekawe kto mi się dzieckiem zajmuje jak cale dnie niby na necie przesiaduje, walnij się w łeb. A jeśli juz siedze te pare minut to na pewno nie tu. A ja tez juz wiem kim jesteś, dobrse wiedzieć :)

Gość Gosiak to znowu
dziwne , piszesz ze tu nie przesiadujesz a jak tylko cos o tobie napisalam to ty od razu sie zjawilas . Dziwne chyba telepatia. No coz chyba nie mozesz wiedziec kim ja jestem . Ale prosze, mozesz zgadywac.

a tak w ogóle to chyba Ty przesiadujesz całe dnie na necie skoro śledzisz wszystkie tematy o ktorych ja nie mam nawet pojęcia :D idź lepiej sie synusiem zajmij bo Ci sie grubas niedlugo nie ruszy :D

Gość Gosiak to znowu
:D :D :D

Odezwałam się kochana, bo akurat siedzę na necie, bo mi syn w końcu po całym dniu zasnął więc mam chwile dla siebie. Wchodzę na Kafeterie czasami poczytać i natknęłam sie na ten temat,a tu prosze jakaś pomarańcza co nie ma odwagi się nawet przyznać wypisuje jakieś brednie, istny debilizm :D

Gość Gosiak to znowu
tak sie sklada ze nie ma dzieci :D no i co glupio ci? :D a znam cie bo ktos tu wczesniej zalozyl temat o tobie ze caly czas zakladasz te same topiki :D

Gość nie rozpierdalajcie
jej topiku idiotki . Załóżcie sobie wlasny i tam sie wyzywajcie .

Gość 9 lipca 2009
mój synek miał 4000 g i 60 cm a teraz ważony na wadze domowej ma ok. 10 kg i 77 cm

mój synek jeszcze niema dokladnie skonczonych 6 miesiecy bo z 28 lipca jest ale wazy 7300 i jakies 70 cm dlugi ur sie 3230 i 54 cm. On dopiero od 5 tygodni przybiera na wadze bo mial chore serduszko takze i tak fajnie nadrobil i dogonil bo jeszcze dwa miesiace temu mial niedowage:)

Gość Tak_z_ciekawości
Dziekuje wszystkim mamom kture odpowiedzialy na moje pytanie ;-) a sa jakies mamy kture maja dzieciaczka z tego samego dnia? ;-)

Gość fam_a
Moj z 13 lipca, ważył 3550g i miał 56 cm. Teraz coś ok. 8,5kg i 69cm.

Gość 9 lipca 2009
a jak wasi chłopcy radzą sobie z siedzieniem?