Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem o co chodzi z miloscia

wejdz- i napisz!

Polecane posty

sluchajcie musze to napisac wywalic to z siebie bo nie wytrzymam! Jestem z facetem juz 8lat !niby jest wszystko dobrze allllle jednak z mojej strony cos sie zaczyna dziac!:(( otóz gdy chodziłam do gim, i szkoły sredniej zakochałam sie w koledze z klasy...on we mnie tez ... tylko bylismy zbyt molodzi, glupi zeby cos z tym zrobic! to ze sie kochamy bylo widac na kilometr... potem jednak kontakt sie urwał bo moj obecny chlopak pobił tamtego zeby zapomniał o mnie! wyjechał z miasta, studiuje 500km odde mnie, nasz kontakt obecnie ogranicza sie do sms-ów i wiadomosci na nk! ciagle o nim mysle, gdy ogladam jego zdjecia mam motylki w brzuchu...zawsze kiedy go widziałam i rozmawiałam dzialo sie ze mną cos dziwnego ( po nim tez bylo widac zdenerwowanie) niewiem co mam zrobic tym bardziej ze 2 lata temu moj obecny chlopak zachorował na przewlekła chorobe - szkoda mi go :(( ale z drugiej strrr - nalezy mi sie szczescie! napiszcie co o tym myslicie!

Gość Ewaldi
po ośmiu latach jeszcze się zastanawiasz ? ten portal NASZA KLASA przynosi więcej szkody niż pożytku a często kobietom odwala :(

Gość przykra
należy Ci sięszczęście :) tylko ostrożnie, przemyśl nim zadziałasz...

jak poznałam mojego obecnego to mi przeszła jakos mysl o tamtym! kurcze ale coraz czesiej o nim mysle, mam jego obraz przed oczami, sni mi sie co 2 noc- sny jak bardzo jestesmy w sobie zakochani i jak bardzo szczesliwi razem.................

Gość Ewaldi
gdybym był tym Twoim obecnym i usłyszał taki tekst od Ciebie po ośmiu latach wspólnego związku to bym powiedział tylko jedno: skoro bawiłaś się ze mną osiem lat i nadal nie wiesz czego chcesz to WYPIERDALAJ do niego w podskokach !

on wcale nie byl taki świety!

poradzcie cos!!!

nie ma zadnej dziewczyny która jest w podobnej sytuacjiii????????????????????

szkoda ze nie moge z nikim porozmawiac kto jest w podobnej sytuacji!

brzydal jakich nie malo- glen

Gość sobie sama na reke
czesc! wspólczuje ci- jestem w podobnej sytuacji a moze trudniejszej bo jestem mezatka :(( z dziecmi sie wstrzymalam bo nie byłam pewna uczuc do mojego obecnego meza.... jak cos to sie odezwij.