Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasieQ31

pit-37 nie dostałam zwrotu

Polecane posty

Gość KasieQ31

Witam, mam problem o którym przypomniałąm sobie dopiero teraz heh.. wiem troche pózno.. chodzi mi o rozliczenie podatku za któy rozliczałam sie w tamtym roku, to była nie wielka kwota a zwrotu powinnam była dostać ok 30zł. ale go nie dostałam..być moze dlatego ze rozliczałam sie przez internet i zdążyłam tylko spisać jakis numer referencyjny.. i to wszystko teraz potrzebuję zaświadczenia o dochodzach/lub ich braku z us i szczerze mowiąc nie wiem co mam powiedziec w tym urzedzie.prosze o rade i pozdrawiam ;)

Gość KasieQ31
ale nie dostane zaświadczenia o dochodach?? bo nie zalezy mi na zwrocie tylko na zaswiadczeniu :P

Gość no przeciez sie
Zaswiadczenie powinnas dostac bez problemu :) bo przeciez sie rozliczylas ? Nie ? W sumie to ty bys mogla skarbowke opierdolic, ze ci zwrotu nie przeslali poczta !!! Jesli ktos nie zaznaczy, ze odbiera pieniadze osobiscie lub poprzez wplate na konto, skarbowka ma obowiazek wyslac je poczta!

Gość KasieQ31
no własnie mialam dostać pocztą.. tlyko teraz sie boje isc bo jezeli sie okazało ze ten numer na nic mi sie nie przydał do przywalą mi jakąś kare za nie rozliczenie się;/