Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kozi93

Sapdek na sam dół

Polecane posty

Pytanie jest proste lecz nie ma żadnej skutecznej odpowiedzi Co mam robić gdy wiem że nie mam szans u dziewczyny która mi sie podoba?

No dobra słyszałem to już ;p ale wiesz doszłem do wniosku że można spróbować ;p przecież nie zaszkodzi ;/ jest też inne ale że mój bardzo dobry kumpel do nie skartuje... i nie wiem co robić

Gość aaajjjj
a skad wiesz ze nie masz u niej szans?

domyślam się ;/ Lubimy się kiedyś już między nami coś było lecz prysło z dnia na dzień :) dzisiaj byłem z nią na takim towarzyskim spotkaniu i jakoś dała mi odczuć że jednak mam sobie odpuścić, z drugiej strony chyba by się ze mną nie spotkała gdyby tak było

Gość aaajjjj
no zalezy jakiego typu sa te wasze spotkania.... i w ogole to ile ja znasz? umowiliscie sie na kolejne spotkanie? jezeli chce dalej sie spotykac to sadze ze moze byc Toba zainteresowana tez....

Typu hmm... :P Byłem z nią na zakupach a potem poszliśmy do mnie na film... Nie jeszcze się nie umówiłem zrobię to w pracy. Bo jest moją klientką .

Ja uważam że nawet jeśli daje ci do zrozumienia że "rączki na kołderkę" to powinieneś nie ustawać w wysiłkach adoracyjnych. Jeśli to umiejętnie poprowadzisz to być może dostrzeże w tobie to na co nie zwracała uwagi i jej to będzie "pasić". Czyli można powiedzieć - jak nie zmiękczysz to dobrze nie upierzesz ;)