Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a ja wam pokażę

zalezy mi na tym

Polecane posty

abyscie codziennie wpisywali tu co zjedliscie przez caly dziennn wiec zaczne pierwsza ja : kotlet + 3 razy waza 4 lyzki jogurtu nat + 2 lyzki platkow zytnich pol kostki bialego sera pol jablka mandarynka pomarancza kawa, woda i erbata zielona

Gość jakatakaja
2 kawy z mlekiem i cukrem 1 herbata z cukrem surówka z kapusty włoskiej barszcz czerwony solo 4 paszteciki z nadzieniem z kiszonej kapusty i pieczarek tyle:D

i super :) chcialabym aby ten kto ma ochote wpisywal tu codziennie to co zjadl dzieki temu mozna bedzie siebie barzdiej kontrolowac zwrocic uwage na to zcego jest za duzo a czego za malo mozna bedzie czerpac pomysly co by tu zjesc.... z osob ktore pisaly wczesniej :)

2 filizanki kawy kromka chleba z dzemem 1 banan ziemniak troche kalafiora i pol kotleta 2 puszki coca coli 3 cukierki marcepanowe

Kisiel Obiad fasolka szpar.,kukurydza,groszek,papryka zolta i czerwona + 100g piersi pokrojonej w kostke i posypanej ziolami Zupa marchewkowa (uwielbiam ja) sklad: 1 ziemniak,4 dorodne marchewki,lyzka makaronu nitki. Mandarynka,kiwi jako przegryzka.

i nawet jesli trafi sie dzien kiedy sie tak barzdo objemy to tez warto go tu wpisac :) dzieki takim wpisom sami zobaczymy co nalezy zmienic w naszym odzywianiu :)

kawa z mlekiem 1,5% - 4 małe kromki chleba żytniego, kapusta pekińska, polędwica sopocka, ogórek konserwowy, papryka, oliwki, cebula, posypane pieprzem cayenne i oregano - jabłko, 2 marchewki - kilka liści pekińskiej, 1/4 papryki, 1/4 cebuli, 3 ogórki konserwowe, serek wiejski i zioła - maślanka 0,5% grejfruit do tego dużo wody, herbaty zielonej i 3 szklanki wody z łyżeczką octu jabłkowego. dużo?

Powiem Ci,ze pyszna.Marchewke trzeba zetrzec,jest idealna,puszcza wtedy sok i jest slodka,wiec smak ma wysmienity.Ja tez non stop latam do toalety ;)

spisalam sobie na karteczke ta Twoja zupke :) i sobie ja ugotuje w wolnej chwili jak mnie checi zlapia :) ja glownie lubie zupy ale sama ich nie robie tylko ktores z moich rozdicow :)

Gość truskaweczkaasde
dwie drożdżówki wątróbka serek twarogowy kefir

Gość no a ja zjadłam aż tyle
kawa z mlekiem 2% tł. 3 kromki białego chleba z margaryną, serem żółtym (1 średni plaster) i baleronem z beczki (4 małe plasterki) banan kotlet mielony piernik - ciastko maleńki kawałek sernika i kawałek cappuccino Za dużo...

Przy diecie musza byc inny zupy.sprobuj,naprawde warto.Ma taki dobry sok :D Od dawna jestes na diecie?

Gość jakatakaja
mgiełka podziwiam za poród i taki okaz:D

hehe dobre pytanie od kiedy wlasciwie od wtedy kiedy mialam 17 lat mialam duzo nadwage schudlam okolo 30 kg, pozniej wiadomo przytylam troche znow troche schudlam, pozniej wazylam bardzo malo jak na mnie, w wakacje te znow schudlam od tamtej pory utrzymalam wage i do wiosny chce schudnac 6 kg i bedzie super :) a jak jest u Ciebie?

Gość zjadlam dzisiajjjjjjj
pierś z kurczaka po chinsku (papryka, pieczarki, przyprawy, mąka+woda do zagęszczenia) z ryżem i rosół gorący kubek. Oprócz tego wypilam piwo i szklanke coli

Souillac na Twoim miejscu nic bym nie chciala schudnac :) bo nie podobaja mi sie bardzo chude zdiewczyny :) nie z tego wzgledu ze mam ich kilka do zzucenia ale optymalnie nie byc za grubym i za chudym moim zdaniem nawet jak bys przytyla 2 kg to by nie bylo tragedii :)

Gość ona jest z okolic poznania
sn: owsianka z lyzka rodzynek 2sn: jablko ob: pomidorowka niezabielana talerz z garscia makaronu, 1/3 woreczka ryzu brazowego, porcja watrobki drobiowej w warzywach podw: 1 wafel ryzowy, jablko kol: 100g serka wiejskiego, 2 kromki pieczywa chrupkiego z wedlina, jablko duzo? mi wyszlo ok 1100 kcal

Gość żarłoczka ja

Mo Cuishle to niezle zawsze zazdroszcze takim osobom ktore ze wkurzenia czy problemow nie moga jesc ( i tylko tego ze nie moga jesc a nie problemo :) ) ja natomiast jam mam stres, jakas przykra sytuacje itd to sie obzeram... :(

Gość żarłoczka ja
Tosty z serem, dwie kromki chleba z serkiem topionym, herbata, coca-cola, herbata, rosół, ziemniaki z jajkiem sadzonym, szklanka mleka z rządkiem czekolady pełnomlecznej, teraz idę zrobić jakieś kanapki :D

Gość żarłoczka ja
ja się obżarłam :( ze stresów przedmaturalnych i semestralnych :( jak mi się nie chce seksu to jeść i yaha:o