Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a ja wam pokażę

zalezy mi na tym

Polecane posty

Mo Cuishle hehe nie no juz bez takich dramatyzacji :) nie mozna byc az takim krytycznym dobra dziewczynki ja lece na swoje seriala mam nadzieje ze jutro sie tu znow spotkamy ja bede :D no i nie obrzerac sie tam jutro za bardzo :P zeby nie bylo wstydu napisac Pa :)

Gość no dobra no to tak
- 2 łyżki płatków owsianych, 100g jogurtu naturalnego, 5 migdałów, czubata łyżeczka otrąb pszennych - jabłko, mała kromka żytniego chleba z ziarnami cienko posmarowana masłem z plasterkiem szynki z indyka, kawałkiem pomidora i czerwonej papryki - jajko sadzone bez tłuszczu, surówka z pomidora, cebuli i papryki z octem jabłkowym i szczypiorkiem, kapusta kiszona z marchwią i cebulą, 5 różyczek brokułów z mrożonki - mandarynka - 100g serka wiejskiego, kawałek pomidora, siekanej cebuli, papryki, plasterek szynki z indyka, natka pietruszki, curry

czesc dziewczyny mam nadzieje ze dzis po ostatnim posilku sie tu znow spotkamy i powymieniamy swoje opinie a i mam nadzieje ze dzis zadna z nas sie nie obezre ;P

czesc :) to ja jako pierwsza zaczne dzis swoj 'rachunek sumienia" a wiec : płatki owsiane z jogurtem nat ( 3 lyzki platkow i 3 lyzki jog. nat stolowe) mandarynka banan talez zupy z kiszonej kapusty pol kostki bialego sera pomarancza woda mineralna, herbata zielona, 1 kawa

Gość Martishaaaa
co prawda jeszcze dzis nie skonczylam jesc, ale napisze to co zjadlam do tej pory sn: owsianka z 3 lyzek platkow owsianych i lyzka rodzynek ob: talerz pomidorowki niezabielanej z lyzka makaronu, 30g ryzu brazowego z mala porcja watrobki drobiowej w warzywach podw: jablko na kolacje zjem pewnie jogurt i jakies pieczywo chrupkie

Martishaaaa to malutko :) oj mam nadzieje ze takie pisane tutaj swojego zdiennego pozywienia, pomoze mi pozbyc sie paru kg :) to taka moja mobilizacja :)

Witajcie ;) Ja tez jeszcze nie skonczylam jesc,bo gotuje fasolke szparagowa i marchewke Rano 3 kromki chleba z serem i pomidorem zupa szczawiowa(troszke dzis zgrzeszyłam ) ze SMIETANA 😠 ,ale i wszystkimi warzywami jablko dzis tylko 0.5 l wody :( 2 kubki herbaty zielonej buleczke z czekolada(37kcal)

Gość Martishaaaa
wlasnie skonczylam cxwiczyc dziewczyny jak widze swoje uda to odechciewa mi sie jesc,, nawet watpie ze one mi schudna|:( ale moze chociaz je jakos wyrzezbie a ja wam pokaze---> ile wazysz kochana i ile chcesz schudnac?

Gość Martishaaaa
ja waze jakies 58-59kg przy 165cm mam szczupla gore, maly biust, wciecie w talii, ale szerokie biodra i masywne uda. Postanowilam sie za siebie wziac jak zobaczylam faldki na brzuchu:( nigdy nie bede miec chudych nog bo takie mam geny i budowe, ale chociaz sprobuje zejsc do wagi 54kg, bo nie pamietam kiedy tyle wazylam mam nadzieje ze sie nie zlamie

a ja dzisiaj wszamałam: - 4 małe kromki chleba żytniego, kapusta pekińska, polędwica sopocka, ogórek konserwowy, papryka, oliwki, cebula, posypane pieprzem cayenne i oregano - jabłko, 2 marchewki - kilka liści pekińskiej, 1/4 papryki, 1/4 cebuli, 3 ogórki konserwowe, serek wiejski i zioła - kefir 1,5% grejfruit jak myślicie ile to może być kcal??

Gość Martishaaaa
mi wystarczy jedna chwila slabosci, zjem cos wiecej i sie zaczyna... ale dzieki jedzeniu owsianki na sniadanie dobrze sie czuje i nie czuje glodu do obiadu, polecam jest swietna no i wyeliminowalam chleb z jadlospisu:)

kasiadw1 pewnie ponad 1200 kcl tak mi sie wydaje chociaz moge sie mylic :) Martishaaaa no platki owsiane sa barzdo dobre dla tego tez jem je zawsze na sniadanie a co do chwil slabosci to kazdy je ma, nalezy pamietac ze od 1 przejedzenia sie nie utyje taka slabosc moze zdazyc sie kazdemu :)

Gość Martishaaaa
do jutra :* obym sie nie wstydzila napisac ile zjadlam :P

Gość a ja zjadłam
śn: 1 kromka chleba słonecznikowego+tartare łososiowy+kawałek pomidora+sałata, serek wiejski, pół marchewki, szklanka soku pomidorowego potem na uczelni: jabłko, 2 mandarynki, 1 ciemna bułka z margaryną, szynką mieloną i ogórkiem, 1 ferrero rocher Ob: zupa pieczarkowa z otrębami Kol: ser biały z szynką z indyka, kawałek papryki, kawałek banana i kostka czekolady nie jesterm już na diecie:)

Gość a ja zjadłam
juz od 10 miesięcy nie jestem - utrzymuje wage:)

dzis jestem znowu jako pierwsza :) no i nie mam dobrych wiesci bo dzis zjadlam duzo wiecej niz kazdego poj. dnia od 2 tyg jestem na siebie zla, ale jutro juz zapanuje nad soba ! bo nie lubie tych wyrzutow sumienia ! wiec : platki owsiane z jog nat mandarynka 2x banan 2 razy jogurt (maly) jablko talez zupy wafel 1 2 x waza 3plastry sera buraki kawaleczek ogorka 2 male lyzki serka do smarowania udko kurczaka oczywiscie woda nie gaz, herbata zielona, 1 kawa dzis chyba dostane tytul obrzarciucha ! :(

Gość odchudzanie od 14 stycznia
no i ja sie dołacze do was dziewczyny dzis moj 1 dzien sniadanie 2 kromki pieczywa wasa z serkiem fitnes jogurt i pomidorem kawa z mlekiem i 1/2 lyzeczki cukru obiad ryz z jogurtem truskawkowym kolacja przed 18.00 kulka mozarelli light pol pomidora i 3 kromki wasy z chuda szynka 3 szklanki zielonej herbaty w ciagu dnia kubek owocowej i pewnie wypije jeszcze ze 2 zanim sie poloze

Gość odchudzanie od 14 stycznia
jezdzilam na rowerku stacjonarnym zrobiłam 50 brzuszków i mysle nad innym sportem wieczorem z mężem :d

Gość zdzarty gad
paczka herbatnikow z czekolada grzebien z marmolada frytki batonik ww woda mineralna nie ma co, super dietka