Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a ja wam pokażę

zalezy mi na tym

Polecane posty

Gość Martishaaaa
witam dziewczyny wczoraj zjadlam: sn: owsianka ob:zupa pomidorowa, watrobka z kasza podw:jablko kol: 2 wafle z twarogiem wieczorem mialam randke, dlatego wczoraj mnie nie bylo, ale nie zgrzeszylam z jedzenie m zbytnio bo zjadlam 1 tartuffa ale bez bitej smietany, 1 kawalek pizzy:) i jednego leszka z sokiem 0.5 dzis nigdzie nie wychodze wiec wieczorkiem napisze moj dzisiejszy jadlospis

czesc ja juz na dzis skonczyłam jedzenie wiec : 1) płatki owsiane z jog nat. pol jablka 2) jabłko, jogurt maly 3) zupa ogorkowa (1talez) 4) pieczywo ryzowe 4kromki 5) wafel, 1x waza i 100g serka twarogowego z ozrechami. oczywiscie duzo wody, zielonej herbaty, 1 kawa :) niebawem lece na krotki spacer wiec troche pospalam przed wieczorem :)

Gość Martishaaaa
ok to wpisuje moj rachuneczek: sn: jak zwykle owsianka ob: pomidorowka, garsc makaronu z tunczykiem z pom idorami podw: jablko, 2 wafle z dzemem i pol serka wiejskiego a teraz wcinam pol kostki bialego sera z 2 kromkami pieczywa chrupkiego jakas taka pelna sie czuje, ciekawe ile to kalorii hmm?

Martishaaaa nie wiem ja nigdy kcl nie obliczam a masz cos ustalonego ile chcesz zjesc dziennie czy jakas konkretna dieta? , kiedys przeczytalam gdzies ze chudnie sie wtedy jak sie odczowa glod wiec jem tak zeby go odczowac przed snem :) taka jest moja taktyka a jadam 5 posilkow nie zaduzych zdiennie :)

Gość co mam sobie myslec
wiesz ja staram sie jesc cos kolo 1200kcal zjadlam teraz ten ser bo chodze bardzo pozno spac, nierzadko zasypiam o 2giej w nocy;/

Gość Martishaaaa
to pi salam ja:) no i codziennie cwicze 20-25minut :)

no to niezle o 2 ja to po 22 juz spie jak zabita ;) ciesze sie ze jem mnie wlasciwie juz od 4.01.2010 po spodniach widze juz roznice staja sie luzniejsze :) szkoda ze nie mam wagi i nie moge sie zwazyc ;] ale dobrze ze motywuje mnie to ze widze po sobie efekt tego ograniczania sie. Na pozcatku lutego postaram sie wylukac kogos z waga i sie zwaze :) wtedy efekt bede miala wiekszy :P

Gość Martishaaaa
ja tez nie wiem ile waze, ale nie waga jest wazna a obwody grtuluje ze sie trzymiesz od 4 stycznia, obysmy razem daly rade i schudly na wiosne:)

czesc dziewzceta patrze nikt nic nie napisal pewnie brak wytrwalosci ;P ja nie moglam pisac bo weekend mialam poza domem :) i zaraz zmykam sie uczyc na kolokwium ktore jutro mnie zceka :( i powiem wam tylko ze nie objadalam sie a juz jutro napisze tradycyjnie to co zjadlam Pozdrawiam :)

Gość Martishaaaa
mylisz sie kolezanko, trzymam diete, ale wczoraj nie pisalam bo wrocilam o 6 rano z dyskoteki ojjjj potanczylam

no wiec dzis zjadlam 5 posilkow :) 1 platki owsiane z jog nat = pol jablka 2) jablko 3)talez zupy pomidorowej 4) 2x waza, 1x wafel ryzowy, parówka 3 kawalki papryki 5 szklanka barszczu zcerwonego, 3xwaza posmarowana serkiem, pol wafla i oczywiscie okolo 2l wody :) a jak tam u was? czujecie sie z siebie zadowolone bo ja tak :) Pozdrawiam :)

Gość Inenna
2 KanapkI Herbata Ziemniaki, ryba i ogórek .

1- ) platki owsiane z jog nat pol jablka 2- ) jablko, jogurt (maly) 3- ) zupa kapusniak (talez) 4- ) parowki (2) 3x waza 5- ) 4x waza z serkiem topionym i zsklanka kefiru duzo wody mineralnej, zielona herbata, kawa :) a jak tam u was? :)

Gość Martishaaaa
witam cieplutko moj jadlospis dzisiejszy: sn: owsianka - standard ob: zupa grzybowa z makaronem, potrawka chinska z kurczaka z ryzem 30gr podw: jablko kolacja: 200g jogurtu panna cotta, 2 wafle ryzowe przyznam sie szczerze ze jestem glodna, ale postaram sie juz nic nie zjesc dzis dzis niestety nie cwiczylam, bo zle sie czuje, choroba mnie lapie, mam katar i kaszel;/

Gość 1qazxsw2
2 herbaty czarne platki kukurydziane z mlekiem jogurt malinowy dwie czarne bulki jagodzianka 4 zielone herbaty zapiekanka z ryzu, kurczaka, kukurydzy, pieczarek 2 kostki czekolady z nadzieniem +10 godzin za biurkiem

20.01.2010 1) platki owsiane z jog nat pol jablka 2) jablko jogurt 3) ryz 3 pulpeciki surowka z pekinskiej kapusty 4) pol wafla, goracy kubek jablko 2 lyzki otreb pzrennych. 21. 01.2010 *owsianka z jog nat banan *jablko, jogurt, 2 wafle ryzowe *zapiekanka z makaronu z warzywami *2 parowki 2x waza pol wafla *kubek barszczu zcerwonego :)

Ale co? Wy się odchudzacie czy jak? Jakieś specjalne diety macie? Moge Wam napisać co wczoraj zjadłam. A więc rano 4 kromki wasy, po 18,00 z 200 gram bobu i 3 plasterki polędwicy. Dziś zjadłam 2 kromki wasy i 3 plasterki szynki. W domu na obiad zjem 2-3 pieczone skrzydełka - jeśli mąż zrobi, jak nie to jakąś brukselke albo żurek, bo został od przedwczoraj.

wiec dzis to juz bylo : *platki owsiane z jog nat i pol jablka *pomarancza jogurt *zupa warzywna talez * 2x parowki, 2,5x waza, 1x wafel ryzowy i jeszcze bedzie : KUBEK ŻURKU wypilam duzo wody okolo 2 litrow, herbata zielona, kawa. a jak u was? tak duzo na poczatku pisaliscie a teraz praktycznie nic :( u mnie juz sa efekty MŻ :) nie ogromne ale sa :)

Gość chicken117
9:00 - kawa + mala lyzeczka cukru + odrobina mleka 11:00 - maly kawaleczek ciasta z jablkami (wiem grzech) 12:30 - pol grejfruta Na obiad (godz. 14:30) mam zamiar zjesc kawaleczek brokuła z marchewka )gotowane) i moze troszke kaszy do tego. 15:00 - cwiczenia 15 min rozgrzewka + 15 min brzuszki. 16:30 - serek lub jogurt z lyzka otwebow pszennych (ok 80 g) 17:00 - rower 18:00 - jabko lub pomarancz. W miedzy czasie 2l wody niegazaowanej i co najmniej 3 herbaty czerwone. Dzis ten kawalek placka zepsul mi plan, mialo byc jajo albo kanpka z ogorkiem lub pomidorem, no ale trudno :P

odgzebalam swoj temat na ktorym dawno mnie nie bylo z tego powodu ze bywalam tu sama bez zadnego odzewu bez wspierania i motywowania sie z innymi. ale to nic tak to tu jest pare dni sa chetni pozniej nikogo nie ma wszyscy zapada sie pod ziemie chcialam tylko nadmienic ze schudlam 3 kg w styczniu w lutym planuje kolejne 3 :D i w marcu 4 i na wiosne bede piekna i wniebowzieta :D

chce dodac ze poprostu mniej jem :) i zdrowiej sie odzywiam :) moj wysilek fizyczny jest znikomy bo jestem leniwa :) mniej jem i zcekam az schudne wiem ze to zle ale na wiosne bede jezdzila na rowerze :)

Gość Jak do tej pory
- jogurt naturalny + Lu go... - spory kawałek lososia gotowanego bez soli czeka na mnie jeszcze sałata lodowa, na obiad bedzie filet z kurczaka + surówka z marchewki, na kolację 2 gotowane białka kurzego jajeczka. Hmmm, albo jedno białko i jedno całe jajco:))