Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikusia

Nie może mi wyjść z głowy,a tylko raz się widzieliśmy.Jak zaaranżować spotkanie?

Polecane posty

Gość aaajjjj
tak sie podniecilam tym czekaniem az sie zmasturbowalam analnie

od tych wspomnien zachcialo mi sie bliskosci a Moj Misio dzisiaj na nocke poszedl:(

Zakochane,jestem z Wami. Mój 8 letni zwiazek się skonczyl. 2 lata cierpiałam,a teraz,jak wariatka dostałam skrzydeł. Tylko on nie odpisuje...

Ale pomyśl, jak to fajnie jest czekać na kogoś, kogo się kocha :) Nocka nocką ale jutro też jest dzień :)

Gość aaajjjj
poprzedni wpis to podszyw... no czekamy wszystkie razem :)

Spokojnie, odpisze :) Musi się nieco wysilić, biedaczek, żeby wypaść zabawnie, błyskotliwie i nie gorzej od Ciebie ;)

odpisze odpisze:) hmmm fajnie jest:) ba booooosko! Egoocentryczna jak tak schudlas szybko?

Ha,ha,ha :) Błyskotliwa,to Ty jesteś La Firyno ) N apoprzedniego odpisał szybciutko,a teraz hmm.

hegenaaa Właściwie nic takiego nie robie, jem mniej, ale normalnie, nie podjadam pomiędzy posiłkami, staram się jeść w miare regularnie, kolacje przed 18, żadnych słodyczy. Pierwszy tydzien jest prosty, teraz będzie z górki :)

Gość bikusia a jaka jest różnica wi
eku miedzy Wami? ile Ty masz a ile on?

Ja mam 25 lat,on 22. To jeszcze Dzieciak. W sumie nie wiem,dlaczego sobie nim głowę zaprzątam,ale jest taki dojrzały na swój wiek w rozmowie.

Gość ja to znam bikusia
bo ja mam 25 a moj 23 ale tak naprawde nie czuje tych 2 lat roznicy, nie wiem czy to on taki dojrzaly czy ja taka bardziej dziecinna :D

He,he. dziewczyny,wszystko byłoby dobrze,tylko jakoś nie ma w nim zaangażowania. Już ponad pół godizny cisza. Jeśli dzisiaj nie odpiszę,dam sobie spokój... :( Doda,że kręci się wokół mnie chłopak,którego ja non stop zbywam,a on się stara. Masakra...

Powiem szczerze, ze facet lubi, kiedy dziewczyna wychodzi z lekka inicjatywa:D. Nieistotne czy jest starsza, czy mlodsza...:D Tylko ze to musi byc inicjatywa delikatna, zachecajaca, lekki flircik itp. Nie lec prosto z mostu o co ci chodzi tylko podraznij sie troche::D Gosciu nie wiadomo kiedy wpadnie w pulapke:D Wiem, bo sam niedawno tak mialem...malo tego... zaczalem zyc wlasnymi marzeniami, co skonczylo sie dla mnie upadkiem w brutlna rzeczywistosc... bo za bardzo sie zaangazowalem....:D ale to juz inna sprawa:D

Andrew-dobrze piszesz. Herbata-starałam się nie być nachalna,ale brak sms od niego chyba mówi wszystko...

Gość aaajjjj
czekamy dalej :) badz cierpliwa :)

ja byłam głupia i się narzucałam, myślałam że jest idealnie, on się nie starał, ja o wszystko walczyłam a teraz jestem żoną ignoranta

Czekamy... Herbata. Wiesz,to zalezy od faceta wg mnie. Są tacy faceci,dla któych to,że się starasz jest cenne i odwzajemniają z podwójną siłą. Tylko trzeba wiedzieć,przed kim całkowicie się otwierać..

Gość bikusia a jaka jest różnica wi
hehe też tak myślałam, gdy poznałam... swojego OBECNEGO MĘŻA:D ja miałam 23, a on 21 i myślałam co za gówniarz:D z tym, że to on za mną łaził;) powodzenia:)