Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikusia

Nie może mi wyjść z głowy,a tylko raz się widzieliśmy.Jak zaaranżować spotkanie?

Polecane posty

Herbata-życzę pomimo wszystko szczęścia w życiu i główka do góry :) Ja wcyhodzę z komputera. Jutro się odezwę,jak to wszystko przebiegło i czy odpisał. Tymczasem,bądźcie ze mną i wszystkim radzącym,miłego wieczoru. Pozdrawiam i do jutra! :)

Gość aaajjjj
bikusia no i jak tam? odezwal sie cos?

Hej Dziewczyny! Odezwał się! Po prawie 3 godzinach,kiedy już właściwie spałam. Na mój interesujący sms o spotkaniu (za radą La Firyndy) odpisał: "Myślę,że to niezły pomysł. Podejrzewam,że można spróbować." Na to ja zapytałam,kiedy będzie miał więcej luzu. On zaproponował piątek i zapytał,czy mi pasuje. Odpowiedziałam,że tak i podałam godzinę: 18. Dziś dostałam smsa,czy nie zmarzłam idąc do pracy. Odwzajemniłam smsa i jeszcze kilka kolejnych. Gdy to spotkanie nie wypali,to cóż... Jesteście Dziewczyny tam?? :)

Fajnie,ze odpisał:D Na pewno wypali i bedzie zajebiste :D Ja tez tak miałam z jednym,tyle ze on odezwał sie po tygodniu od mojego smsa haha.Umówilismy sie,nie wypaliło i napisałam mu,zeby juz dał sobie spokój(bo to on przełożył to spotkanie na "kiedy indziej") Tak cos czułam ze nie wypali,bo za bardzo na nie czekałam i w sumie juz dałam sobie spokój,kiedy on napisał czy wpadne do niego na drinka :D Myslałam,ze mi serducho wyskoczy z tej radosci :D Oczywiscie pojechałam i... do dzis nie moge otrząsnąć sie z tych pocałunków :D Ale niestety u mnie inna sytuacja,bo ja mam córeczke i chyba raczej nie bede brnela w to dalej,bo on jeszcze taki niedojrzały troszke,jesli chodzi o związek z kobietą mającą dziecko... No nic,zobaczymy jak bedzie:) I ciesze sie razem z Tobą,oby było dobrze 🌼

Gość aaajjjj
bardzo fajnie bikusia :) cieszymy sie z Toba i oczywiscie czekamy na relacje z randki :)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. :) :) :) Wiecie,co jest najśmieszniejsze? Ma 22 lata i niby pozuje na dojrzałego,ale podświadomie wiem,że nic z tego nie będzie. Nie wiem dlaczego,ale to czuję. Mam za sobą 8-letni związek i to poważny,ale chyba już na inny temat. O co mi tak naprawdę chodzi? O samą głębię spotkania. O to,żeby obok niego pobyć,popatrzyć w oczy. On słucha jazzu. Jest specyficznym chłopakiem,który gra w kapeli. Zupełnie dwie osobowości. Nawet nie wiem,jak się ubrać... Im bliżej spotkania,tym bardziej nie wierzę,że do niego dojdzie. Dzidzia-szukaj odpowiedzialnego mężczyzny.

Gość Wróżka Milagros
Bikusia, czemu? Jak już ustaliliście konkretną datę:)? godzinę?:) Gorzej jak tak w ciemno, wtedy faktycznie godziny brak itp. I może nie wyjsc:) Też trzymam kciuki, bo kochac i byc kochanym to najwieksze szczescie:)

bikusia więcej optymizmu, trzymam kciuki:)

Dlaczego jestem taka sceptyczna? Dziewczynki,bo wcześniej była też konkretna godizna,ale 3 godziny przed spotkaniem wyszła lipa... I teraz,dopoki nie będzie piątku-18 to nie uwierzę. No i od południa żadnego smsa,ale akurat tym się nie przejmuję. Tylko chyba sama już nie powinnam pisać,hm?

Gość Wróżka Milagros
No. Nie znam sytuacji. Ale lepiej nie pisz. Po co. Macie datę, godzinę. Więc cisza:) a czemu wtedy wam nie wyszło?? z czyjej winy?

Kurczę,Milagros,aż mi się chce napisać cokolwiek. Jakąś głupotę,chociażby nawet uśmieszek... No,ale on się nie odzywa. Dlaczego wtedy nie wyszło? Był u siebie w miasteczku (2 godizny od mego miasta). Była śnieżyca,tiry w rowie i prtzyjechał dopiero przed 23.

"nieszczęsie"- bikusia przecież Ty jestes cała w skowronkach;))

Nie,nie byłam w skowronkach. cały czas jestem w niepewności... Napisał sms,jak mi minął dzień i teraz te smsy zaczęły się z podtekstem,ale bez przesady...

Gość Wróżka Milagros
jutro o 18:00 randka:) trzymamy kciuki:)

Milagros i tak podświadomie się boję,że do niej nie dojdzie. Jutro godizna po godiznie będę się zastanawiać. Normalnie Wariatka ze mnie. On wydaje się bardziej opanowany. Zresztą wysyła sygnały,a potem jest ciosza. To trochę sprzeczne,ale... :)