Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nezka

proszę bardzo ładnie - prośba od studentki

Polecane posty

Tak się składa, że moi znajomi z pewnego forum, które zaofiarowało się mi pomóc w wyścigu o wygraną z tej pomocy się wycofało /bez przyczyny.../ ale do rzeczy, gram o mój wymarzony iPod, będę zobowiązana jeśli się do tego przyłożysz. A na czym polega Twoje zadanie? Otóż, proszę, wejdź na stronę http://listonic.pl/bzzzzz/choinka i zaloguj się mailem i jakimś hasłem, to pomoże podlać moją choinkę o caaaaały litr, a ona sama urośnie o 1 m . Na razie jestem daleeeeeeko, osoba z pierwszego miejsca wyprzedza mnie o 200 głosów (logowań). Niesamowicie mi na tym zależy, pomożecie?

Gość amant Olki
a po co piszesz, że jestes studentką?? Co to ma meritum sprawy? :-O

bo jako studentka mam ograniczone finanse, a z tym łączy się moja dalsza wypowiedź, czyli że mnie nie stać póki co na kupienie sobie takiego sprzętu:) tylko po to, nie denerwuj się;)

Gość zrobisz loda za ipoda
:classic_cool: ?

ale wszyscy mogą:) proszę o zaangażowanie, to nic nie kosztuje tylko odrobinę dobrej woli i minutkę z życia, to chyba niewiele?:)

o, dziękuję:) ciężko to chyba nie było? pamiętajcie o logowaniu się, może być jakimś swoim zapomnianym adresem mailowym, ale takim żeby istniał;P

Gość zrobisz loda za ipoda
gorzej bo rozsyła spam :O

to nie żebry, to prośba:] w dodatku uprzejma więc nie rozumiem zarzutów... nie masz ochoty - nie klikasz, masz trochę dobrej woli, albo przypadkiem Ci się nudzi to klikasz, tyle;)

matko jak ci sie to nie znudzi...zeby tak juz dobiegl konca ten konkurs bo mnie denerwujesz...moze bym nawet ci pomogla gdybys tego spamu tu nie wklejala non stop na kazdy topik tylko od razu swoj zalozyla...poza tym wybacz ale watpie czy kogos obchodza twoje problemy finansowe i chec posiadania ipoda

temat główny nie tyczy sie moich problemów finansowych, zwróć na to uwagę, poza tym ja się nad tym nie użalam tak jak Wy np nad 'podciętymi włosami łonowymi, które swędzą' itp innymi sprawami..., chyba jest wolność słowa, nie?;)

zwracam uwage na to,iz wklejanie linka na kazdym topicu do tej choinki jest mocno zalosne...zreszta w temacie glownym wyraznie jest napisane ze cie nie stac,wiec skoro cie nie stac jest to jakis problem finansowy....sama to napisalas,nie miej pretensji ze ktos to podsumowal....a wolnosc slowa polega na wypowiadaniu swojego zdania,nie na wklejaniu linkow,to sie nazywa spamowanie...pomylilas pojecia dziewczynko...

posłuchaj, być może nie orientuję się po prostu jeszcze w tym forum, chciałam wkleić moją prośbę w jednym miejscu tj Forum - strona główna » Dyskusja ogólna, bo to chyba jest dyskusja ogólna, prawda? poza tym nie zauważyłam ogólnego oburzenia, tylko Twoje, zatem wybacz, ale linka nie usunę:] i będę to pisać gdzie mi się podoba.

Gość janeczka1234
ale ja tam nie widze miejsca na logowanie, a mam 2 maile:)

to sobie zaloz swoj temat tak jak teraz a nie spamuj w cudzych topikach bo jak wchodze na rozne tematy a ty tam po raz nie wiadomo ktory umieszczasz ten swoj link to szlag mnie trafia...chyba ktos po to zaklada temat zeby sie inni W TEMACIE wypowiedzieli a nie wklejali na cudzym topiku jakies bzdurne linki...a jak nie umiesz korzystac z forum to nie korzystaj,proste....

Janeczka - z jednego komputera możesz się zalogować tylko raz, choćbyś miała nie wiem ile adresów mailowych, a teraz do rzeczy - jak klikniesz na tego linka, to w lewym górnym rogu masz info, że dolałaś 50ml wody, jeśli chcesz dolać litr to się zaloguj (czy coś takiego) chyba zielonymi literami jest napisane:)

kotku... , ja nie chcę się kłócić, po prostu źle nacisnęłam i tyle, obiecuję się już 3mać tematu własnego:)

dziękuję pięknie:) zwłaszcza, że miałyśmy małe spięcie i jednak się zgodziłaś, podwójny sukces:D

co dzień możesz klikać, ale muszę Cię zmartwić, bo 2 razy z tego samego komputera /IP sprawdzają/ i na tym samym mailu nie da rady... i dopiero w tym momencie zaczyna się 'zabawa'... ale maila można jakiegoś szybciutko założyć a może np będziesz do tego 31.01 korzystała z innego niż Twój komputera /na uczelni, w pracy.../ to możesz kliknąć:) poza tym i tak dziękuję:) idę spać, bo jutro muszę wstać wcześnie, ale wieczorem pewnie znów będę 'spamować':P taki los...