Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala-lala

przede mną sądny dzień-nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Barabaraaa
Sama widzisz. A Ty chcesz jeszcze u nich pracować . A fe. Powiem Ci szczerze, że ja, chociaż mam umowe do konca września, rozglądam się juz za inną pracą. Jakoś taka postawa pracodawcy nie motywuje mnie już do pracy :o A tą ustawę antykryzysową, znoszącą nakaz dawania 3cich umów na czas nieokreślony... ech, wrrrrrr

no :) nie denerwuj się. Ja tez miałam pietra :) A okazało się, iż mój szef dbał o mnie jak nie wiem co (jak w ciąży byłam)

pamiętaj jedno - masz prawo mieć rodzinę. Praca i dziecko się nie wyklucza. Zatrudniając kobiety trzeba się z tym liczyć :) Co oni tracą? Nic. Nawet jak pójdziesz na zwolnienie, to nie będą mieli kosztów (pierwszy miesiąc tylko). Macierzyński, reszta zwolnienia - na koszt państwa :) Będą Cię mieli tylko na "stanie" :)

Gość ala-lala
Siedzę w tej firmie, bo wiecie jak jest teraz z pracą.A zarobki mam tu nienajgorsze. Wobec mnie zawsze byli w porządku,ale i ja do tej pory "prowadziłam się" nienagannie.Myślałam o zmianie pracy, a jednocześnie chciałam mieć dziecko. Nie każdy pracodawca jest chętny dać od razu pracę na etacie, poza tym musiałabym zacząć od nowa, od okresu próbnego itp.

Gość ala-lala
No, ale i tak już pozamiatane.Czeka mnie tylko ciężka przeprawa z szefostwem i mam nadzieję,że jakoś to będzie. Dzięki za dobre słowo.

jak Cię doceniają - nie zwolnią po macierzyńskim. A jak podziękują za współprace - to nie warto się przejmować - najwidoczniej tak doceniali!

Gość ala-lala
No, mam już to za sobą.Co za rozczarowanie,pozytywne, rzecz jasna. Bardzo się wzruszyłam, kiedy kierowniczka i dyrektor powiedzieli,że się cieszą,że mogę pracować na zwolnionych obrotach,że mogę przychodzić do pracy i wychodzić kiedy chcę lub pracować np. po 4 godziny dziennie. Traktowali mnie przez cały dzień jak księżniczkę i powiedzieli,że mam się niczym nie przejmować. Źle ich oceniłam.Głupio mi.

Gość ala-lala
Tak wczoraj panikowałam, i taka miła niespodzianka mnie spotkała.Dziś też mam stresa, bo jutro idę na badania do laboratorium.