Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikimiki

zapalenie wyrostka robaczkowego w ciąży

Polecane posty

Gość kikimiki

Czy któraś miała?

Gość kikimiki
żadnej się nie przytrafiło? Co ja jakaś inna jestem?

i co lekarz planuje? U mnie woreczek w 5 miesiącu ciąży się odezwał (mam mały kamień). lekarz się modlił by nie trzeba było operować.

Gość bellusia
ja miałam niestety

Gość kikimiki
I miałaś operację, mnie ona prawdopodobnie czeka choć lekarze jeszcze nie są na sto procent pewni czy to wyrostek. Czy wystapiły jakieś powikłania i czy dla ciąży to jest bezpieczne?

Gość bellusia
ja miałam operowany, ale nie wiedziałam jeszcze, że jestem w ciąży to był 2 m-c. Niestety poroniłam w 3cim. Musiałam odczekać kilka miesięcy, potem jeszcze raz zaszłam i jestem teraz szczęśliwą mamusią.

Gość kikimiki
o jejku a; mnie teraz przestraszyłaś, oby to nie był wyrostek. Jak na razie ból się nie nasila ale cały czas boli po prawej stronie nad pachwiną. lekarz powiedział ze gdyby się nasilił to ma od razu do szpitala jechać. Tak się boję.

Gość jesli wyrostek zaatakuje
to nie ma zmiluj - trzeba usunąc bo moze dojsc do pekniecia, zapalenia otrzewnej i w konsekwencji zejscia z tego siwata w ciagu kilku dni:O

Gość jesli wyrostek zaatakuje
mnie meczylo ok. tydzien, pobolewało mnie w boku, dretwiala noga...w koncu zglosilam sie do szpitala bo mailam coraz czestsze ataki. na szczescie usuniecie wyrostka to nie operacja tylko zwykly zabieg i szybko dochodzi sie do siebie:)

moja kolezanka z innego forum miala operowany wyrostek w ciazy w zeszlym roku urodzila zdrowego synka