Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy po 3 latach

czy po trzech latach związku można się ot tak odkochać?

Polecane posty

Gość czy po 3 latach

jak myślicie,ja chyba sie odkochałam za dużo złego usłyszałam... żeby być z nim szczęsliwa

Gość wiesz co........
wydaje mi się ze można Nie przyszło to tak z dnia na dzień, narastało i sie stało Znam to......... jestem z chłopakiem 1,5 roku i jestem przekonana ze on sie odkochał...... straszne to jest....... nie wiem co robić ......... nadal mieszkamy razem ale już "całkiem osobno".... nie krzywdź drugiej osoby w ten sposób jak ja jestem krzywdzona.... jeślis ie odkochałaś to nie mydl oczu innej osobie tylko porsto z mostu to powiedz Przykra prawda jest dużó lepsza niż niepewność

Gość 3k
Odkochałas sie? a jestes pewna ze wogole go kochałas? Noi i druga kwestia, gdyby moja dziewczyna zastanawiała sie czy sie odkochała i co z tym fantem zrobic bo sie duzo "nasluchała" od zyczliwych inaczej to miałbym o niej conajmniej zanizone mniemanie ;]

Gość mój byly...odkochał się
moj były się po 5 latach odkochal..

Gość eeeeee
ja sie po 2,5 roku odkochałam

oooo nawet szybciej.Wystarczy ,zeby okazal sie niegodny ulokowanego uczucia.

Gość 3k
a kojarzy wam sie taka sytuacja: koles jest "zły" i nie warto go kochac, a kobieta i tak go kocha [ewentualnie na odwrot] i zeby nie było nie mówie o syndromie ofiary . uwazam ze miłosc moze wygasnac, ale na pewno nie z dnia na dzien. a w całej wypowiedzie chodziło mi raczej o to ze odkochac sie bo ktos nam czegos naopowiadał to najgorsze co sie moze stac.