Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dn

PREZENT DLA DZIEWCZYNY! WAŻNE!

Polecane posty

Gość Dn

Koleżanka zaprosiła mnie na swoje 14 urodziny. Chciałbym kupic jej cos oryginalnego, a nie typu książka, maskotka, kosmetyki, perfumy czy biżuteria. Macie jakieś pomysły?

załaduj jej kartę prezentową w H&M :P za dowolną kwotę :) na pewno coś wybierze, a teraz przeceny :P

Może jakiś obraz ładny.. ja tam nie pamiętam co mnie cieszyło w tym wieku.. zresztą teraz są inne czasy.. Może jakaś ładna ramka do zdjęcia.. włoży tam później zdjęcie z imprezy urodzinowej :)

Gość wibrator byłby zaskoczeniem
:D :classic_cool:

Gość kil bilia
stojak na bizuterie :)

Gość envie***
powiem Ci ze bizuteria recznie robiona moze byc orginalna..zazwyczaj jest niepowtarzalna i dziewczynie na pewno jej się spodoba :)

I pamiętaj o kwiatku ;) dziewczyny to lubią.. jedna czerwna różyczka.. i może jakieś czekoladki..:) ale nie Merci czy Rafaello.. poszukaj czegoś bardziej orginalnego :)

Kup jej jakiś fajny ciuch- teraz są takie czaderskie promocje w sklepach że aż szkoda by było nie skorzystać. Proponuję zaglądnąć na tanisport.pl, wybór ubrań jest ogromny a ceny bardzo przystępne. Warto skorzystać

Kup jej bukiet i maskotkę. Możesz napisać jakieś fajne życzenia na karteczce i przypiąć do misia. Lubimy jak pokazuje nam się, że jesteśmy wyjątkowe ;)

Gość cyntia2326
Polecam stronę www.ministerstwogadzetow.pl napewno znajdziesz tam cos oryginalnego :)