Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

aktywowałam konto na sympatii...czy zaczac sie bac??

Polecane posty

Gość a taka jedna 24
zołza jakich mało ruszcie tyłki sprzed komputerów i żyjcie jak ludzie, nie jak nieudacznicy nie siedze w domu , wiecznie mam znajmocyh..ale mma stałe grono i stałych przyjaciół i nie poznaje zbyt czesto kogos nowego;) nie jestem nieudacznikime:P

Gość karakanium
tylko nieudacznicy sie usprawiedliwiaja!

Gość morrison
karakanium szczerze wspólczuje, do cna przekoanales mnie ze jestes "normalny facet"

Gość karakanium
satisfied troll is satisfied!

Gość czesc desperaci
masci wszelakiej! ;) tez mam konto na sympatii.trzeba miec dystans i podejsc do wszystkiego jak najbardziej na luzie. czasem mozna sie ponabijac z oszolomow :) aktualnie zawiesilam konto bo od dwoch miesiecy spotykam sie z facetem poznanym wlasnie na sympatycznej sympatii:) no nawet w zyciu "realnym" nie jest latwo o dobrego faceta - i tu i tu trzeba sie napierw tego gowna naprzewalac ;)

Gość morrison
to miłego przewalania:P:P:P ja ide spac:) dobranoc

Gość karakanium
wiktor902 chory narcyzie;/

Gość babaaa
wiktor902 ma przerobiony komputerowo nochal:o

Gość a taka jedna 24
papa ja tez ide:P zajrzyjcie jutro wiktor ma 33 lata taki piekny madry..i nadal nie ma kobiety pewnie to nie ejgo fota:P

Gość czesc desperaci
dzien dobry !:) ten wiktor liczy sobie 35 lat! moze to fotka sprzed 10 lat ? taka jedna masz racje :) dziwne, cos musi byc z nim nie tak chyba ;)

Gość a taka jedna 24
a wiec do którego napisałam powiedział ze sie odezwie na gg;) wiec luz;) zawału dostane;)

Gość sympatia jest do niczego
na tym portalu wiele osob sie poznalo i sa malzenstwami http://www.ilove.pl/ mam kolege i kolezanke ktorzy sa razem juz po slubie 3lata i urodzilo im sie niedawno dziecko

Gość ....................../

Gość sympatycznajedna
Mam konto na sympatii, ale denerwuje mnie ze trzeba wykupować abonament. Jak na razie spotkałam się z 3 Panami w realu, ale czy coś z tego wyjdzie, raczej będą to przyjaźnie. Nadal szukam.

Gość sympatycznajedna
A czy trzeba płacić coś za założenie profilu na iLove? czy korespondujesz do woli na tym profilu bez żadnych opłat?

Gość a taka jedna 23
dobra powiem wam..napisąłm do tego koesia, gadalismy potem na gg potem tez z nim gadałam na gg a wczoraj to siedzielismy do 4 rano i gadalismy wtygodniu mamy sie spotkac sie okaze;)

Gość morrison
hej kobiety jak podboje sympatyczne??

Gość a taka jedna 23
mam nadzieje ze bedzie znosnie znalazłam go na nk wiec juz sie duzo dowiedziałąm:P

Gość ja mam 23...
Poznłam na sympatii starszego pana o 39 lat starszego pana o siebie. Zakochałam się mieszkamy z sabą już 3 lata mamy dzidziusia jest nam świetnie, oby tak dalej. Decyzją moją było, że w 100% jesteśmy dopasowani. Tak sobie na tym portalu powiedziałam, że jak znajdę mężczyznę w 100% dopasowanym, to biorę z nim ślub i tak się stało.

Gość to dobrze.....
To dobrze, że poszukujecie na różnych portalach matrymonialnych drugiej osoby, tylko trzeba uważać na oszustó i poszywaczy.

Gość jestemzmiasta
ja sie zalogowalam ostatnio na sympatii i musze przyznac ze juz poznalam kilku konkretnych facetow. niewiem czemu piszecie ze tam sa sami desperaci i psychole,owszem po opisach i fotkach mozna wywnioskowac w niektorych przypadkach ze sa psychole ale niewszyscy.tyko jeden malolat zaproponował mi sex fr. ale reszta facetó jest kulturalna.jeszcze sie z nikim nie spotkalam,ale jestem dobrej mysli zwlaszcza ze coraz bardziej podoba mi się pewien mily pan :)