Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

aktywowałam konto na sympatii...czy zaczac sie bac??

Polecane posty

Gość a taka jedna 24
VaporX83 biedaczek ....na pewno sie znajdzie taka co nie tylko da sie pocałowac ;)

Gość obsserwator
ok, bo nie wiedzialem co myslec :p

Gość a taka jedna 24
spoko nie lubie facetów z gładka klata:P

Gość aaalllaaa
ja mogę ci powiedzieć coś na temat sympatii. mam tam konto od jakiegoś roku. na początku podchodziłam do tych znajomości bardzo poważnie, jakby na sympatii świat się kończył. dziś mam tam konto raczej dla zabawy. nie napalaj się na wielką miłość bo na taką trafić jest baaardzo trudno. ja z reguły nie pisałam pierwsza do facetów, oni pisali (i piszą ) do mnie (dodam tylko że nie jestem super atrakcyjna z wyglądu). poznałam tam dużo ludzi, spotkałam się z wieloma (z dwoma spotykałam się dłużej, z kilkoma nadal utrzymuje kontakt przez np gg) jeśli masz jakieś pytania to mogę ci coś tam podpowiedzieć.

Nie martw się o mnie :)) z jedną z nich nawet spałem raz ale ostatecznie strasznie się z nią pokłóciłem i koniec znajomości-szkoda bo tęsknie za nią.Poza tym ja szukam stałego związku poprzez ILOVE

Gość a taka jedna 24
nie napalam sie ze znajde wielka miłosc bo raczej na 1 spotkaniu robie srednie wrazenie, wszystkie jakies znajomosci z facetami,...były po czasie jak ktos mnie poznał..bo naprawde mam fajny charakter, jestem wesoła i super sie z facetami dogaduje, niestety na poczatku ...dziwie sie zachowuje i nie kazdy moze załapac... wiec boje sie ze własnie moge rozczarowywac, na spotkaniu po ilu rozmowach..przechodzisz do spotkania wiesz wole napisac do faceta który mi sie podoba..niz czekac az 5000 facetów bedzie do mnie pisało iktórzy beda nie w moim typie, albo np puszcali oczka na które nie wiem jak odpowiadac;)

Gość morrison
czyb was ludzie juz do reszty pokreciło?? nigdy nie dowiesz sie zcy osoba jest wobec ciebie naprawde szczera dopuki nie poznasz jej w realu,takmie portale jak sympatia to juz przezytek i tylko dla nieudaczników albo cweaniaków, z doswiadczenia powiem ze kilka lat temu poznalem na jednym kobiete, bylismy razem przez 2 lata i to raczej ze wzgledu na moja cierpliwosc i slepote, jej głownie chodziło o chuja do dupy i kase, po 2 latach sie skonczyło, a do mnie dotarło jak głupuio dawalaem sie wykorzystywac

Gość a taka jedna 24
oj stary morrison.... come on babe light my fire:P wiadomo, ze duzo depseratów..np mój kolga uposledzony z którym chodziłąm do klasy w podstawóce;) wiadomo desperat ale znalazłam pare profili gdzie nie czuc było desperacji

Gość morrison
przykaldad 2, moja serdeczna kolezanka poznala na takim portalu chlopaka dosc przystojnego i o dziwo z naszego miasta, mieszkał w irlandii, przyjechał do polsski a w niedługim czasie zabrał ja do siebie, ale na miejscu dziewczyna barzdoi sie zdziwiła bo sie okazalo ze koles ma w irlandii dziecko z jakas irlandka, ktora z kolei robila jej straszne jazdy ze wzgledu na niego, w koncu okazalao sie ze facet nie dosc ze szuja to jeszcze kawał chama i wszystko szlag trafił...niestety desperaci to kiepski wybór, najgorszy z mozliwych a na tych portalach znajdziecie albo oszustów/tki albo bardzo zdesperowanych ludz.. pozdrawiam i zycze miłych poszukiwan

Gość aaalllaaa
nie ma reguły po ilu. z jednym pisałam z 8 miesięcy zanim się spotkaliśmy. jak pisaliśmy wszystko było super. po spotkaniu lipa. z innym po 2 wiadomościach podał numer do siebie, ja się odezwałam, następnego dnia się spotkaliśmy po pracy. byliśmy ze sobą rok. co do oczek to jak ktoś puszcza tzn że coś go zainteresowało. możesz napisać jakiś tekst w stylu : dzięki za oczko, może się poznamy czy coś, albo tez wysłać oczko

"niz czekac az 5000 facetów bedzie do mnie pisało iktórzy beda nie w moim typie, albo np puszcali oczka na które nie wiem jak odpowiadac" a czy na sympatia=i to nie jest tak, że jak nie kupisz abonamentu to nie możesz pisać a tylko oczka puszczać?

Gość a taka jedna 24
ale ja mam aktywowane konto... jak nie masz to mozesz tylko oczka puszczac;)

Gość aaalllaaa
a co to za różnica gdzie się pozna człowieka? portale randkowe = desperaci dyskoteka = cwaniaczki pub = alkoholicy itd nie szufladkujmy, ja mam tam konto a desperatką nie jestem

Gość aaalllaaa
tak, jak nie wykupisz abonamentu to nie możesz pisać. niestety 75% osób korzystających z tego portalu ma konto nieaktywne, dlatego np czesto w wiadomościach podają maila żeby można bylo do nich napisać bez względu na to czy konto aktywne czy nie

Gość a taka jedna 24
aaalllaaa dobrze gadasz:P tez tak uwazam..gadanie ze dziewczyny chodzace na dyskoteki to idiotki, lecace na alkoholików i puszczalskie.... spróbuje kto nie ryzykuje ten nie zyje:P zobaczymy jak bedzie lipa..wprawe z gadaniem przez net mam...ale nigdy sie nei spotkałam z kims przez net co stanowi nie lada problem....... wydaje i sie ze duza stressogennowsc takiego spotkania;)

Gość ela z kalnu
.. właśnie kup - zapłać - napiszesz;) żal.pl

Gość morrison
taka jedna dlaczego dio minie piszesz stary morrison, ja sie raczej zastanowiłbym czy chciałbym taka stara dziewczyne jak ty:P:P:P

Gość aaalllaaa
spróbuj. w sumie to nie masz nic do stracenia. jak Ci się ktoś wyda dziwny to sie nie spotykaj i tyle. a jak normalny to sie umów (najlepiej w miejscu gdzie bywa dużo ludzi oczywiście) i zobzcysz jak to bedzię

Gość hahahahahijijoijoi
ej czemu takich przystojniaków odrzuciłaś?

Gość bgnvcnvb
na sympatii poznalam swojego męża wprawdzie po wieeeeelu innych listach, znajomościach, randkach i krótkich związkach ale warto było najwazniejsze to sie nie poddawać, nawet gdybyś spotykala samych debili na początku

Gość a taka jedna 24
dobra napisze wam tak:P długo miałam nieaktywne i dostawałam wiadomosci , czy puszczali mi oczka fajni faceci..ale nie dało rady z nimi pogadac bo nie mam aktywnego konta...wiec troche bez sensu..bo do mnie ktos napisał ja nie odpisywałam..wiec wychodziło ze ich olewam;) a stary miało byc jak "brachu" "bracie:P" chcoiaz jimm jakby zył to był by starawy:P

Gość zwykly portal dla desperatow
trzeba byc sporo niedociagnietym by sie tak kompromitowac

Gość morrison
ja na szczescie nie jestem Jim

Gość S-Ympatyczny
Sympatia nie jest zlym portalem,sam na nim jestem tylko ze widzac tych gosci ktorych adresy sa podane i to ile maja lat to chyba nie mam szans u Ciebie. Troszke starszy ze mnie jegomosc ale nie az tak :P

Gość a taka jedna 24
na szczeście czy nie szczęscie:P ale legenda juz nie zostaniesz

Gość morrison
ja jestem zywa legenda:P:P:P wtajemniczeni wszsytko wiedza:)

Gość bgnvcnvb
Nie pisz z facetami którzy: - pokazują się prawie nago na zdjęciu (a przy tym widać że chodza na siłkę) - to lalusie którzy szukają seksu - na zdjęciu piją alkohol (a mnóstwo jest takich zdjęć na sympatii) - bo co to za facet który jako główne zdjęcie daje siebie w otoczeniu wódki lub piwa? - zaznaczają że szukają seksu lub "niczego, pisz jeśli masz odwagę" - mają zbyt "artystyczne" zdjęcia (typu tylko kawałek swojej twarzy w barwach czarno-białych) - to nawiedzeni histerycy - którzy się za bardzo rozpisują o sobie w Opisie (narcyzm), piszą bzdury typu "wygląd nie ma znaczenia, szukam pokrewieństwa dusz" (idealista bujający w obłokach) lub piszą wyświechtane teksty w stylu "jestem jaki jestem", "dzień bez uśmiechu jest dniem straconym" albo " : ) " (banalni, nieinteligentni) - jesli facet jest mega przystojniakiem do tego typu opalenizna i żel, naprawdę nie licz na to, że może być fajny i wierny, to typ który mówi "nie uprawiałem seksu już bardzo długo, bo prawie tydzień".

Gość morrison
bgnvcnvb HA HA HA ale sie ubawiłem, w moim mniemaniu zostaje prawie nikt:)