Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

aktywowałam konto na sympatii...czy zaczac sie bac??

Polecane posty

Gość a taka jedna 24
to ile masz ja mam 23...;) rówiesnicy tez maja szanse:P

Gość 5464554545544
i nie pisz z facetami którzy robią błędy ortograficzne! na serio.... ja też mialam dużo randek i zawsze była taka relacja: jak facet robi błedy, to okazuje się w realu albo głupkiem albo dupkiem (skoro nie zależy mu na tym jakie robi pierwsze wrażenie, tylko smaruje błąd na błędzie, to będzie taki sam w życiu - gówno go bedzie obchodziło dobre wychowanie)

Gość S-Ympatyczny
Mam dlugi opis i w wiekszosci sie podoba,jest napisany z humorem bez zadnych tam och ach ech. Musisz tylko uwazac na gosci ktorzy sciemniaja i pisza jacy to sa nieszczesliwi bo zyja samotnie a w gruncie rzecyz okazuje sie ze maja zonke ktora nic nie wie ze jej facet zarywa jakies panny na necie.

Gość 5464554545544
i nie bądź zbyt tolerancyjna! jak Ci jakiś pisze że żyje w separacji z żoną, bo była niedobra kobieta z niej a on biedaczysko taki.... albo że ostatnio miewa dziewczyny tylko do seksu, bo przecież jest mężczyzną i chociaż jest bardzo samotny i szuka prawdziwej miłości to musi czasami się spuścić.... lub inne pierdoły... do których bedą dopisywac jakąś śliczną ideologię - olej!

Gość a taka jedna 24
wiem..nie odpsiuje na takich co maja alko w łapie, zdjecia bez koszulki, co 2 facet ma napisane jestem jaki jestem itd... wiec od razu nie bede dyswalfikowac:P do wrazliwców piszacych wierszem tez sie nie odzwe...:P ten do którego napisałam nie ma zadnego opisu...2 zdjecia i opis normalny facett.... i tyle

Gość S-Ympatyczny
A jaki masz nick na Sympatii??odwiedze Cie jesli teraz Jestes.

Gość elzaaaaaa_24
Ja też poznałam narzeczonego na sympatii. Jego opis był ani krótki, ani długi i był fajnie ironiczny, coś w stylu "Uważam że dzień bez uśmiechu nie musi być dniem straconym, nie wierzę w "to coś", nie uważam że szczerość za wszelką cenę jest najważniejsza, dlatego proszę by wszystkie kobiety które piszą takie banały nie pisały do mnie"

Gość Daniel 61 lat
Jestem zarejestrowany ponad 10 lat w sympati i co? nici. Wysłałem kilkaset e-mailm żadna nie odpisywała. Myślałem, że odpiszą te panie, które w 100% są dopasowane do moich odpowiedzi żadna nie odpisała. Jak bym nakłamał, że jestę cudowny, mam super kasę kilka fabryk penisa jak u murzyna, kawaler cnotliwy, to może byłyby odpowiedzi na skłamane oferty. A le jak napisałem prawdę, że nie palą, nie piję wódy, chcę wziąść ślub kościelny, szukam pani kochającej gospodarnej nie palacej, nie nadużywającej alkoholu etc. To takich nie ma, bynajmniej się nie odezwały. Ale dalej figuruję i poszukuję i opłacam abonament sympati, bo może się trafi, albo już nie będę potrzebował, bo się ze starzeję. Odwagi panowie......

Gość aaalllaaa
ja to chyba mam niesamowite szczęście bo przez rok nie trafiłam (tzn nie nawiązałam znajomości) na żadnego erotomana, rozwodnika, pijaka, psychola itp. jacyś sami normalni mnie zagadywali..

Gość morrison
wiec maialbym wielkie obawy czy naprawde normalny, bo dzis normalnoscia jest to co kiedys bylo nienormalne... masakra:P

Gość 5464554545544
Samo zdjęcie też dużo mówi o facecie.... najlepiej żeby był pokazany w całości lub prawie w całości, normalnie ubrany (żaden jakiś wymuskany fanatyk mody).... to prawda że najgorsi są ci, co pokazują gołą klatę, alkohol, kawałek zamazanej twarzy, albo na zdjęciu przytulają jakąś młodą laskę

Gość morrison
facetom jest latwiej:D teraz to kobiety nas same szukaja:)

Gość S-Ympatyczny
Sciemniasz Daniel Sympa nie ma 10 nie dziwie sie ze zadna Ci nie odpisala:)

Gość a taka jedna 24
przezyłam juz 10 miesieczna znajomosc z facetem...który miał zone i dziekuje..była to znajomosc netowa która nigdy nie miała finału w postaci spotkania w realu..wiec juz mam nauczke...i tez robił błedy ortograficzne,ale go oduczałam;) ja błedów nie robie...ale za to zajebiste literówki;) starm sie nie dyswalifikowac po błedach bo, wielu moich znajomych którzy sa normalni, madrzy roia błedy, ale po prrostu nie zwracaja uwagi na pisownie, wiec staram sie przymykac oko ostatnio npuscił mi oczko fajny facet odusciłam ...wizualnie był fajny ale potem napisłą mi tak ;; Witaj, dzeki za oczko. Sympatyczny masz profil, zauwazylem ze mamy podobne pasje, jak np. muzyka. Hetnie bym nawiozal z Toba kontakt, zawsze mozna kilka slow wymioenic..... no kurwa:P juz wiecej nie pisałam:d

Gość morrison
przepisuj na troche tutaj , jest niezla zabawa:P

Gość S-Ympatyczny
Chcecie fajny tekst ktory dostala moja znajoma od innej kobiety z sympy??

Gość a taka jedna 24
albo moj u;lubieniec..nic nie odpisywałam ..dostałam z10 oczek i wiadomosci 1:Mam pytanko ! Czy facet ktory ma juz dziecko ale nie mieszkaja razem jest juz u ciebie skreslony. Podrawiam )))))odp 2:Bo mam juz dziecko ? 3:Hej! Szukasz mezczyzn ,przyjazni czemu nie odpisujesz? 4:czemu nie odpiszesz co? 5: kwiatek 6:jaka to przyczyna?

Gość karakanium
zapodaj profilek, tez tam jestem:D

Gość morrison
desperat??:D

Gość 5464554545544
ja mialam dużo dziwnych rozmów i znajomości :) Np. rozmowa na gg, przeniesiona z sympatii: Ja: cześć On: cześć. A to głupia kurwa! - Kto? - Moja ex, byłem u niej wczoraj, wezwała policję. - Przykro mi, ale co mnie to obchodzi? - Wiem że nic, ale kurwa z niej, bylismy razem 2 lata, a ona mnie teraz nienawidzi, mam zakaz zblizania się do niej............ ............ List od faceta: Bardzo podoba mi się twój opis. Masz rację - na sympatii jest wielu oszołomów, niewiernych, nienormalnych, którzy szukają seksu, zabawy, histeryków. Ale ja jestem inny. Wprawdzie mam żonę, ale sądzę że nie będzie nam to przeszkadzać? ------------ rozmowa na gg.... całkiem miła.... następnego dnia od tego samego faceta "odpierdol się ode mnie i więcej nie pisz" - zablokował mnie na gg po 2 dniach napisala do mnie jakaś dziewczyna z innego nr, powiedziala że jej chlopak dał jej mój numer, żeby mnie trochę poobrażała i napisala trochę niemiłych rzeczy (to własnie on był jej chlopakiem) słowem - kosmos.... .............. rozmowa na gg po paru dniach widzę że facet zmienił na sympatii opis w miejscu Zawód że jest bezrobotny, do tego zmienił swój wiek. Piszę więc do niego - o co chodzi? jednak kłamał? On po chwili milczenia: co cię to obchodzi, nie pisz już do mnie więcej, jesteś popierdolona ------------- kiedyś, po 3-miesięcznych rozmowach, parę dni przed spotkaniem, byłam juz mocno zauroczona z facetem, zastanawialam się co ubiorę, codziennie dlugie rozmowy na gg i przez tel, napisał mi że spotkał swoją była i chce do niej wrócić, wprawdzie bardzo mnie przeprosił, ale....

Gość a taka jedna 24
no dawaj to hasło;)

Mellygion ty jestes facet ciebie nie pytam mysląłam zeby raczej kobiety sie wypowiedziały Jak ja tu widzę że większość to faceci się wypowiadają, no ale rozumiem delikatna sugestię. Miłego grzebania na sympatii :)

Gość karakanium
?

Gość a taka jedna 24
ale cie nei wyganiam:P ;)

Gość karakanium
oj daj nick moze po prostu jestes brzydka?;p

Gość a taka jedna 24
nie bede tuta podawac swojego profilu;) bez przesady:D

Gość S-Ympatyczny
To wyslij na email swoj nick.

Gość karakanium
a profile innych podajesz dosc latwo;p