Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta098765432

Może macie jakiś pomysł? pomóżcie

Polecane posty

Gość Kobieta098765432

na prezent urodzinowy dla 28 letniego mezczyzny? - zanteresowania: byl barmanem, gastronomia.... prosze o pomysly:)

Gość Wróżka Milagros
i robi Ci drinki;)?

Gość Kobieta098765432
zdarza się :)

Gość Wróżka Milagros
To może jakieś "ozdobniki" do drinków:D I sexowny fartuszek;)

Gość Kobieta098765432
Myslalam o czyms w tym stylu..ale chciala bym zeby ten prezent byl z klasą :)

Gość Wróżka Milagros
My nie znamy Twojego Faceta, więc nie wiemy, jaki prezent byłby dla niego z klasą;) To też zależy jaki on jest, czy ma poczucie humoru, co lubi itp;) Ja bym kupiła spinkę do włosów, by upinał grzywkę, nawet krótką, jak gotuje, robi drinki:D

Gość Kobieta098765432
hehe :) dosc oryginalny pomysł:P

Gość Wróżka Milagros
I zrobiłabym mu fotkę, w tej spince, fartuszku w paski i z drinkami, patelnią w kuchni:D Facet jak pewny swej męskosci, nawet w takim ubraniu będzie fajnie wyglądał:D;) Encyklopedia drinków, fajna. Ale to taki stateczny prezent, raczej pasuje mi na Gwiazdkę;)

Gość Kobieta098765432
tez fajna myśl:)

"I zrobiłabym mu fotkę, w tej spince, fartuszku w paski i z drinkami, patelnią w kuchni" - to już lepiej koszulkę z takim zdjęciem. I kubek do kompletu ;)

Gość Wróżka Milagros
Lafirynda nie odbierz tego zle.. ale te kubki i koszulki z fotkami przejadły mi się:D tę fotkę postawiłabym w ramce przy stoliku obok łóżka (w akademiku na pewno, w swoim domu, w pracy- biurowej:D) na dobranoc:D Radosny widok z rana, gwarantuje radosny dzień;):D

O nie, fotki są porządnie objedzone. U babci na komodzie, u dziadka na ścianie, u cioci na biurku... Nie, nie, nie. A koszulkę może założyć, w kubku napić kawy/herbaty... Zdjęcie będzie tylko stało i zbierało kurz. Koszulkę i kubek można wszędzie ze sobą zabrać. I jeszcze jedno: wszystko zależy od wykonania i zaserwowania. Wręczenie komuś zdjęcia może raczej świadczyć o dość ograniczonej wyobraźni.

Gość Wróżka Milagros
Ona mu nie miała dawac zdjęcia:D cos zle zrozumiałas. Ona miała dac tylko akcesoria. A fotkę samej zrobic:) dla siebie. Nie dla niego.

Gość Wróżka Milagros
No coś Ty??? Nie ma takiego poczucia humoru:)? szok:P:D no, ale w tej spince i fartuszku w paski to będzie tylko jak będziecie we Dwoje:) Kolacja, świecki i gwiazdki na niebie;) jestem zawiedziona:P:D

Gość Wróżka Milagros
Nie. Lepiej spinkę:D koniecznie zieloną:P:D

Gość Kobieta098765432
macie ubaw :P

Ja bym proponował "Elixir SEX-u" czyli butelka 0,5l jakiegoś likieru albo coś odziana w ładne zdobienia :D I koniecznie z tym napisem "Elixir SEX-u"

Gość Kobieta098765432
Kozi - a skad ten pomysl :)

Gość Wróżka Milagros
Na 18 dawało się prezenty sexi cos tam.. Uważam, że ten korkociąg do wina też fajny. Stateczny prezent więc..liścik załączony do niego może byc frywolny, tak dla równowagi:D Jak prezent frywolny, niwelujemy go opakowaniem lub poważnym liścikiem:)

Nio, myślę, że jakiś fajny sprzęt do przygotowywania drinków byłby fajnym pomysłem. Ewentualnie komplet kieliszków do wina plus album / encyklopedia o winach, drinkach. Książka kucharska? ;P Albo na przykład może udałoby się zorganizować wyjazd na szkolenie dla barmanów na przykład ze sztuki flair ;) Może to byłoby fajne? ;)