Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bu3o

prosze o pomoc

Polecane posty

witam wszytskich;-) w ciagu 3 dni zrobiłam 3 testy ciązowe i wyszly wszytskie hmm to ciekawe z ta druga kreska bardzo jasniutka taką że trzeba sie dobrze przypatrzyc i ona napewno byla bardzo bola mnie piersi ze masakra jak nigdy dluzej spie zmeczona jestem bole glowy wiec wybralam sie wczoraj na badanie beta hcg i zadziwiajace ze wyszlo ujemnie bo wynik byl 0.100 i nie wiem co mam o tym sadzic jak objawy mowia inaczej a badanie tez inaczej..............temperature mierze codziennie rano i wieczorem jest podwyzszona caly czas 37.2, 37.4 ,37.5.37.6 i no kurcze mysle czy badanie moglo sie mylic ???

Objawy wskazuja na to,ze bedziesz miala bliznieta- dwoch chlopcow :)

hehe no wiesz kazde pokazuje co inengo testy ze bede mamuska a badanie hcg lipa i badz tu madra;-D

moglo choc nie powinno,te badania sa bardzo wiarygodne ponoc...ja mialam takie objawy i ta kreske bardzo jasniutka no i jestem mama :)

z 4 dni tyle okolo kurcze chcialabym bardzo a tu nie wiem co sie dzieje ta temperatura nie daje mi spokoju

nie martw sie,ja tez tak mialam a po paru dniach sie unormowalo.i bardzo bolal mnie brzuch tak jak na okres,piersi tez straszliwie nawet dotyk ubrania mnie bardzo draznil no i jasniutka kreseczka byla :) a w 6 tyg zaczelam bardzo wymiotowac :( bylam tez zmeczona spiaca i bolala mnie glowa.aha i od poczatku mialam czuly wech ale wymioty to dopiero tak jak mowie.zadnych zachcianek,nic mnie nie odrzucalo tez.

nio licze na dzidzie;-) i mam nadzieje pozytywne pozdrawiam cie serdecznie

ehhhh nie bede zapeszac hehe wiadomo kazdy by chcial ;-D