Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak-na-opak

Gdzie trzymacie rajstopy?

Polecane posty

Gość chlopak-na-opak

Witam. Zwracam się zwłaszcza do kobiet/dziewczyn z pytaniem jak radzicie sobie ze składowaniem rajstop w szafach, szufladach itp... Moja dziewczyna trzyma każde rajstopy ( a ma ich dużo, z wzorkami, paskami... ) w pudełkach (żeby po zdjęciu widzieć jakie to rajstopy) i walają się po całej szafie a jak otwieram szafę to wysypuje się od razu kilka pudełek... masakra... A jak Wy sobie radzicie z rajstopami, żeby się nie walały, nie mieszały i nie zabierały jednocześnie zbyt dużo miejsca? Z góry dzięki za wszystkie sugestie!

Gość chlopak-na-opak
Okay, dzięki Energiczna Trzydziestolatko. Osobna szuflada. A w środku? Tak wszystko luzem, czy jakoś parami, gumkami, w woreczkach, torebkach, przegródkach.... Ja się szczerze mówiąc nie znam na rajstopach, a miejsca to w tej chwili nie ma za dużo... Dlatego myślę nad jakimś ekonomicznym systemem, coby się wszystko nie wysypywało...:)

Luzem. Wiesz, proponuje je wsadzic do osobnych pudelek - kolorami czy w jednym elegantsze, w drugim mniej eleganckie. Mozesz tez nabyc plastikowe pudelka, ktore wlozysz do szafy, czy tez miski - byleby prostokatne. Kiedy nie mialam komody, miski sprawdzaly mi sie na skarpetki :)

Gość chlopak-na-opak
zgadza się, tak właśnie jest... duże półki i wszystko upchnięte "na styk" a potem się otwiera szafę i ŁUBUDU wszystko leci... pokombinujemy z pudełkami albo miskami:) Dzięki! Miłej nocki:)

Mam osobną szufladę w komodzie, w której są tylko rajstopy. Ale ja rajstop nie noszę ;) mam może ze dwie pary, więc problem z głowy. Skłąduję je razem ze skarpetkami ;P