Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strauberyyyy

Właśnie mi chłopak napisał, że ktoś mu zostawił liścik w torbie

Polecane posty

Gość Strauberyyyy

miłosny i numer i że ma zadzwonić.. Podał mi numer, zadzwoniła, a tam jakaś laska odbiera.. Na początku myśleliśmy, że kumple z klasy sobie jaja zrobili, ale teraz nie wiem co zrobić... Jestem zazdrosna..:O Cholernie...

Gość bimmmmbimmm
To niech twój chłopak napisze do niej przy tobie, że jest zajęty, albo sama napisz

Gość Strauberyyyy
..

jaka ty jestes glupia ehhhh biore numer i dzwonie i mowie ostro ze nie zycze sobie takich podchodow bo jestem laska tego kolesia co mu po plecaku grzebiesz franco i tyle;-) iii jeszcze rzuc haslem czy ma dobrego dentyste hehee

Gość Strauberyyyy
Napisał mi o tym przed chwilą na gg a ja się zachowałam jak jakaś wielka zazdrośnica.. No nie wiedziałam co pisać, dziwne uczucie.. Boję się go stracić.. Kocham go strasznie.. Ale co się dzieje ze mną jak ja słyszę takie rzeczy.. no wariuje... Chociaż jest plus, że nie ukrywał tego i nie sprawdził po kryjomu, tylko mi napisał od razu:P Może faktycznie przesadzam? ...... O boziu! A jak jest pięnka, wyższa i starsza ode mnie?:O

ordynarna moze a czy szmata to raczej nie;-) jak sie kolesia kocha to sie o niego walczy;-)

Gość Wróżka Milagros
temat ciekawy..;) zdarza się, ale nie we wszystkich kręgach:) powiedział ci i dobrze. Dzieli się wszystkim. Ale....nie wiem, jak jest między wami, ale są pary co sobie tak robią, aby wzbudzic zazdrosc, zagrożenie..taka gra..czego ja nie znoszę. I szczyt dziecinady. Nic więcej. Jest też inna strona medalu, bardziej dorosła, psychologiczna..Facet faktycznie takie coś otrzymał, powiedział tobie...ale..jest człowiekiem..i na pewno zastanawia sie nad tobą, nią...Moze to tez znak dla ciebie? dbaj o to co masz? taki znak z nieba;D jak jestes zołza;)

Gość Strauberyyyy
Ale właśnie ja nie wiem czy to sobie jaja robią jego kumple z klasy i podali nr. jakiejś babki, czy to faktycznie ona.. Bo te jego technojeby klasowe to mają głupie pomysły... A nie chcę się nadrzeć na zapas na kogoś.. Jak będzie trzeba i będzie się taka przystawiać do mojego chłopaka to małpa straci nie tylko zęby..:O On mi mówił, że nawet tego nie będzie sprawdzał kto to, że kocha tylko mnie itd... ale wiecie...:O

ostroznosci nigdy nie zawiele hehe mowie ci to z wlasnego doswiadczenia ;-) jak fiknie sobie laska walcz sobie o kolesia chyba ze lubisz sie dzielic hehe

Gość zrobisz loda za ipoda
bić się o faceta , jak nisko trzeba upaść :D

Gość bosze ale zero honoru
czy ty nie masz za grosz honoru dziewczyno?? ty masz do niej pisać? że jej zęby wybijesz?? jak bedziesz od poczatku za faceta wszystkie sprawy załatwiała to nie licz na jakiekolwiek wyrzuty z jego strony czy odmowę przy następnej takiej sytuacji (a przez ileś tam lat zycia może ich być jeszcze mnóstwo...) - ciesz się, że chłopak jest szczery ale niech sam to załatwi, bo to w końcu ON ma dziewczynę, on ma być lojalny i on ma zobowiązania wobec ciebei, nie jakas obca laska która może nawet nei ma pojęcia o twoim istnieniu!! do niej nic nie pisz, powiedz chłopakowi, żeby sam to załatwił i nie pokazuj mu zazdrości nawet jak cie skręca nie słuchaj tej co by zeby powybijała, bo takich dziewczyn nikt nie szanuje - faceci tylko maja pretekst, zeby je robic w trabę, bo przecież oni potem i tak niewinni tylko te obce laski, a oni korzystają, bo przecież im sie nie dostanie i jeszcze ich dziewczyna po głowie pogłaska zaraz jak wybije zeby wszystkim innym pannom :p żal bądź mądra i miej odrobine honoru

Gość Strauberyyyy
Ach może ja podam wiek.. Ja mam 14, on 18.. No i jak jakaś starsza laska się obok niego zakręci? No zobaczcie.. Sympatyczna, Starsza, Większe cycki, Sympatyczna, Piękna, Wyższa, Więcej może..... Chociaż.. z drugiej strony jakby chciał coś kombinować, to by mi do niej numeru nie podał, chyba, nie? Ale ze mnie desperatka... Tak bardzo boje się go stracić... Już trochę przeszliśmy i ja wiem, że on się mną zaopiekuje kiedy trzeba, jest miły troskliwy.. mogę mu ufać... ale nawet najbardziej zaufana osoba może coś odpieprzyć...:O Nie wiem co mam ze sobą zrobić ! Grr... A nie robimy sobie takich akcji, żeby wywołać zazdrość... oj nie..

powiem ci tyle ze dziecinna jestes...jak koles bedzie chcial puscic cie w trabe to i tak to zrobi bez twojej wiedzy.wiec skoro ci powiedzial(plus dla niego) to nie wiem po co panika.widocznie nie czujesz sie pewnie w tej kwestii...i smiesza mnie okreslenia ze laska straci zeby bo tak powaznie to mozesz jej naskoczyc,a koles jak zobaczy takie zachowanie u ciebie to pomysli ze jestes glupia,ja bym tak pomyslala...

Gość Strauberyyyy
Oh on wie, że jestem zazdrosna bo mu napisałam... Jakoś nie mam oporów, żeby jakies tam zasady co wolno mu pisac a co nie.. Jak jestesmy zazdrosni o siebie to sobie mowimy.. Nie lubimy tego tlumic w sobie... Ale zadzwonilam bo on nie mial kasy na koncie i chcialam sprawdzic czy odezwie sie laska czy facet... powiedzialam, ze UPS, POMLKA i sie rozlaczylam.. z reszta niech robi co chce... w koncu, jak kocha to nie zotawi mnie dla jakiejs laski, bo mu liscik napisala, nie? .... .... .. co nie zmienia faktu, ze mnie skreca z zazdrosci.. ale nie wspomne o tym juz w cale, chyba ze on wspomnie, ale nie bede na to zwracac duzej uwagi.. pff...

Gość 235425
Jestem troche nietypowy facet ale jakby to nie byl taki test i miałbym zamiar skorzystać to bym nie powiedział o tym swojej kobiecie. Jesli nie kłamie ze kocha i mu zależy to powiedz szczerze ze to Cie męczy a on juz ci da do zrozumienia ze ma w d.. Inne. Wg mnie powinnas byc spokojną :)

Gość Strauberyyyy
no moze przesadzilam z tym ze zeby straci, bo pewnie jakby doszlo co do czego to bym jej nic nie zrobila... i to jest moj pierwszy chlopak na 'powazniej' i najdluzej .... wiec sami rozumiecie... a jak mnie zostawi dla niej to po prostu nie byl mnie wart...

Gość Strauberyyyy
Z jednej strony, pewnie mnie będzie męczyć jeszcze całą noc... I choćby mnie niewiadomo jak kochał, to pewnie myśli po kryjomu, czy to jest serio jakaś laska... jak wygląda, jaka jest.. ogólnie KTO to jest i czy ją zna...

Gość Strauberyyyy
a idzie kogos znalezc po numerze kom w necie?

czy ty sie dobrze czujesz??tzn o rozum mi chodzi..ja na miejscu twojego chlopaka juz bym nie chciala z toba byc...po 1 ze masz pstro w glowie,po 2 ze zwiazek z 14 latka to pedofila jest...no sorry ,taka prawda...

Gość Strauberyyyy
No wiesz... Pocieszyłeś mnie strasznie :) W napływie emocji ludzie piszą różne rzeczy.. to po 1.. Po drugie dziecinna jest połowa świata, z tego co zauważyłam, więc nie mnie tu winić... po trzecie... nie jestem taka dziecinna, co wywnioskowałeś po moim wylewie niespożytkowanego pokładu energii na ten topik... A, że jestem zazdrosna to mu powiedziałam w nie tak wprost, tylko lekko dałam do zrozumienia. On mi uświadomił, że nie mam się co denerwować. A z tym numerem, to nie ja... bez przesady..:P nie będę laski po numerze szukać.

Gość Strauberyyyy
A tego nie skomentowałam bo na to, to już szkoda słów.. Przepraszam bardzo, wiesz co to jest pedofilia? Chyba nie bardzo... Nie wiem co tak przeszkadza wam ludzie, w takich związkach. Jakby facet miał 6 dych na karku, a laska 20 to tam pfff. Hulaj dusza, piekła nie ma, nie? Wytłumacz mi proszę, co jeszcze według ciebie czyni to PEDOFILSTWEM, oprócz wieku?

nie mozna twierdzic ze cos czyni jakas sytuacje pedofilstwem,takie slowo jak pedofilstwo nawet nie istnieje...natomiast utrzymaywanie kontaktow z osoba ponizej 15r.z jest PEDOFILIA,wiec czlowiek ktory sie dopuszcza owych kontaktow z osoba w twoim wieku jest niestety pedofilem....naucz sie dziecko najpierw uzywac slow odpowiednio....proponuje sie przykladac na lekcjach bardziej.

Gość Strauberyyyy
Wybacz oburzenie, ale dla mnie jest to po prostu śmieszne i absurdalne. Słowo PEDOFILIA sięgnęło moim zdaniem za daleko i jest zbyt ogólnie traktowane. No bo czy związek dwóch ludzi, którzy się kochają, ufają sobie itd, a różni tylko bariera wiekowa, która w ŚWIETLE PRAWA podchodzi pod pedofilstwo, przez jeden fakt? 18 letni chłopak, to nie dojrzały facet...