Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaka90kaka01kula

Przerwa między zębami

Polecane posty

Gość kakaka90kaka01kula

Mam przerwe miedzy zebami... przeszkadza mi to gdy sie smieje bo czuje sie nie komfortowo. chciałam skorygowac to noszac aparat ortodontyczny ale trzeba go strasznie długo nosic a poza tym mnie na niego nie stac. czy taka przerwa to duzy problem??

Gość Vink
Powiem Ci tak...jak bylam mlodsza, powiedzmy mialam 16 lat..i wiadomo, w tym wieku kazda chce sie podobac chlopcom. Jednak maja zmora...byla dziura miedzy zebami. Tak jej nienawidzilam, ze wpadlam wowczas w ogromne kompleksy. Mialam wrazenie, ze wszyscy sie ze mnie smieja, a chlopcy to juz w ogole;) W koncu udalo namowic mi sie tate abysmy poszli do ortodonty, aby to skorygowac...wszystko bylo juz zalatwione, umowione, pieniazki odlozone...no i poszlam to ortodonty. On spojrzal na moja dziure miedzy zebami...i ODMOWIL mi zalozenia aparatu!!! Powiedzial wowczas:"Nie zdajesz sobie z tego jeszcze sprawy, ale ona dodaje Ci tyle uroku i wdziekiu Jesli chcesz to skorygowac to bardzo prosze, ale nie u mnie". I wyszlam z kwitkiem...teraz 10 lat pozniej nie wyobrazam sobie siebie bez tej "uroczej" dziury miedzy jedynkami;) swego rodzaju moj znak charakterystyczny

Gość kakaka90kaka01kula
czyli ci to generalnie nie przeszkadza?? nie wiem sama czy cos z tym robic czy nie.... chciała bym nie miec tej przerwy................ na dzien dzisiejszy