Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

kto pogada do rana?

Polecane posty

nie obiecuję ale ostatnimi czasy chadzam spać o 3 nad ranem :o a co takiego się wydarzyło że nie zasniesz?

Gość zupo widze ze na kafe noce
naleza do Ciebie ;)

Li-moka - serio, nic... Po prostu cierpię na bezsenność ;) A skoro już i tak nie śpię, to równie dobrze miło będzie z kimś pogadać, zamiast przewracać się z boku na bok ;)

kotek - to może jednak idź :) bo ci skrzywienie zostanie, jak mnie :D Moje są wszystkie noce, alebowiem w noce się pocę :P I spać nie mogę, się kręcę i wzdycham, to wodę odkręcę, to wannę zapycham. A w międzyczasie sobie popiszę :P

moze kropelka olejku lawendowego pologłaby Ci.Od czasu do czasu to ok tak sobie nie spać,ale na dluższa metę może być nie fajnie

Gość powinnas powazniej pomyslec
o rozwiajniu zdolnosci literackich, nie tylko na kafe :classic_cool:

zupa kiedy sie boje isc spac :( bo od paru dni mam taki sen jak juz spie ze mi zeby sie lamia :( powaga :( i nawet przez sen czuje jak mnie bola...nie wiem czemu tak mam,ale to okropny sen i nie moge spac przez to :( :(

Ech, lawenda nie, mleko nie, okno nie, w zasadzie nic :O Albo zasnę od razu, albo wcale... chyba, ze się strasznie zmęczę. Dzisiaj o dziwo nie muszę pracować i mogłabym pospać

czesc🖐️ Ja dzis planuje pobuszowac troche dluzej :) Mam jutro wolne i bede sobie spala do 12 :D

Ależ ja nie mam zdolności literackich :D Kotek - ojjj, niemiłe to musi być uczucie, skoro się boisz. A może jest jakiś powód? Śpisz w dziwnej pozycji? Albo... Bo ja wiem? Nie wiem :O

Li-monka odstawilam kofeine ok 2 miesiace temu bo bylam uzalezniona. Wiec nic z kofeina :p jakso moze dam rade wasza pomoca :)

A właściwie to od czego jesteście uzależnieni? Bo ja też odstawiłam kawę, myślałam, że to przez to nie śpię, ale nie pomogło. Poza tym palę. No i internet :D

spie w normalnych pozycjach ale zdarza mi sie budzic np na plecach z maxymalnie przekreconym w ktoras strone karkiem i chyba to jest powod bo jak juz mnie boli glowa i kark to mi sie to zaczyna snic i wtedy sie budze i czuje ze mnie cala twarz boli :( ale jak sie wyprostuje to przechodzi wtedy...a problemow z zebami nie mialam teraz wiec to napewno nie chodzi o zeby :( nie wiem czemu tak mam ale to okropne jest i nawet jak w dzien zasne to tak mam :(

jestem uzalezniona od tel,wszedzie go zabieram nawet do kibla,od netu bo co dzien musze siedziec wieczorem,od telewizji n,od kawy strasznie a najbardziej od mojego przyjaciela.

----> kotek filotek zerknełam do sennika,sen o zębach nie wróży nic dobrego :o od czego jestem uzależniona? kaffe jestem łasuchem,właśnie przypomniałam sobie że mam mleczną kanapkę kindera i 7daysa :D idę wpałaszować zakupy albo chociaż pooglądanie dupereli na allegro :o

mam sporo stresow,ogolnie jestem nerwowa bardzo,latwo wpadam w szal i walcze z newrica lekowa ale takie rzeczy to mi sie nie zdarzaly nigdy :( tzn juz mi sie kilka razy snilo ze mi sie np zab zlamal jak cos jadlam ale nie co dzien a teraz sni mi sie to co dzien i ze wszystkie :( i jak boli wtedy,matko :(

O kurczę, po co wspominałaś o czekoladzie :D Od kafe, to na pewno. Od niektórych osób - też... Hm, od telefonu nie, na szczęście. Ale od światła już tak - nie zasnę po ciemku :D

no ja tez patrzylam podobno wrozy smierc ale ja w to nie wierze juz mi sie rozne rzeczy snily i wiele wrozylo smierc i jakos zyje :) tym sie nie martwie,tylko ze to jest nieprzyjemne bardzo :(

Kotek - typowe objawy :O Samo nie przejdzie. Możliwe, że coś cię czasowo wkurzyło :D DD - Kolor wrócił do normalności, stopka nieładna i nieciekawa :(

zupa ja tak samo,normalnie nie zasne bez swiatla :( a wlasnie mielismy awarie,zerwalo nam trakcje i od soboty nie bylo pradu :( dopiero dzis wlaczyli,myslalam ze padne...