Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

kto pogada do rana?

Polecane posty

Żesz ty..! Groza. Ja mam zawsze na zapas dwa pudełka świec, podgrzewaczy, nawet jeden znicz :D I chyba kilogram zapałek. Zawsze jak grzebią przy elektryce u mnie, to wszystko zapalam, bo musi być jasno :D I oczywiście wtedy też nie śpię.

zupa w sny średnio wierzę ale zawsze przed wypłatą swędzi mnie lewa dłoń i poźniej okazuje się że jest kasa na koncie a jak swędzi prawa to się zawsze kogoś znajomego spotykam :D

ja tez tak mam,swieczek pelno i wogole ale nie lubie spac przy nich,raz ze sie boje ze splone,2 ze sa niewystarczajace dla mnie...a w sobote siedze na kafe a tu myk,swiatlo zgaslo i ciemno jak w dupie...matko zawal mialam prawie...

Ja wierzę tylko w to, że życzenia przy zdmuchiwaniu świeczek na torcie się spełniają :D Stare babsko jestem i zawsze muszę mieć świeczki ;)

z ta reka to tez mi sie sprawdza zawsze a co do snow to powiem wam ze sprawdza mi sie takie cos-jak mi sie sni ze sie caluje namietnie z moim przyjacielem,sa czulosci i ogolem ze go kocham to na drugi dzien od razu musimy sie poklocic....

Gość taki ja
ja moze nie do rana, ale na chwile napewno. zamiast zajac sie czyms pozytecznym siedze na kafe :|

Dźwigacz Jąder - ano. Muszę znaleźć coś lepszego ;) kotek filotek - nie dziwię się :D Ja potrafię wtedy nawet sąsiadów obudzić... A co się sama będę męczyć ;) Pierwszy wolny nick - pozostaje mi jedynie strzelić focha :P Ale w związku z faktem, że mi się nie chce, życzę kolorowych snów :D

mam latarke :P ale nie spodziewalam sie ze mi kurek z pradem zakreca :) bylam chwilowo na innym topiku wyzyc sie emocjonalnie :)

Gość lkhg
Jak nie możesz zasnąć to sobie posłuchaj. Uśpi Cię odrazu, albo zaczniesz płakać jak masz dołka. Epilog sentimental (Yanni - Almost A Whisper)

Gość taki ja
@zupa jak bardzo pożyteczna bedzie ta rozmowa to sie okaze. poki co połechtałaś moje ego i przyjmuje wersję z dama w opałach.

Li-monka - upadnie i wstanie :classic_cool: kotek filotek - też się czasem tak wyżywam :D lkhg - muzyka też nie działa :O Czasme bajki, ale rzadko :D

Gość taki ja
wiec moze dama powie nam na początek co ma w planach na jutrzejszy dzien skoro moze byc niewyspana:)

Teoretycznie mogłabym nawet pisać w swoim topiku o zdradzie :O Ale nie chcę, bo czasem czytam go po kilka razy... A tutaj nie chcę o tym myśleć;)

zupa,ja swego czasu krótko ale jednak pracowałam jako niania.Mój podopieczny miał taką nakręcaną pozytywkę od karuzeli,często ją nakręcałam jak mały nie miał ochoty na dżemkę w południe,ja co prawda też nie ale zwykle zasypiałm razem z nim :D

Taki ja - otóż w planach, jak zwykle, mam pracę, po pracy wizytę u rodzinki, bieganie po aptekach, sprzątanie i jeszcze kilka uroczych czynności. Ciekawe, czy nie zasnę w biegu :)

Gość taki ja
a moze ze 3 kawy. spanie murowane.

Li-monka - też kiedyś pracowałam jako niania :D Zasypialiśmy wspólnie na bajkach typu "Król lew" ( dzieciom się to nie nudzi tak szybko jak dorosłym :D )

Kiedyś miałam kolegę, który dzwonił do mnie, bo też nie mógł spać i coś tam sobie opowiadał. Miał bardzo przyjemny głos i zawsze przy tym zasypiałam :) No ale później się ustatkował i niestety nie mogę wymagać, żeby jego żona również tego słuchała :D

Gość taki ja
trzeba znaleść nowego kolege. a co do kawy, jak przesadze to usypia a nie pobudza.

Ech, ale nie o to chodzi, żeby gnębić niewinnych :) Tylko nauczyć się jakimś cudem zasypiać.. Najgorsze, że kawa jest po prostu dobra :) Z tego powodu pijesz, czy po prostu z przymusu?

Gość taki ja
mnie osobiscie kawa bardzo smakuje. dlatego staram sie ograniczac. sa jednak tekie dni ze pdam na twarz wtedy pije i z przyjemnosci i z przymusu. z tym ze tak jak mowie jak przesadze to efekty sa odwrotne do zamierzonych.