Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka siaka kafeterianka

dlaczego w Polsce bizuteria taka zwykla jest potwornie droga

Polecane posty

boże ty sie znasz i co z tego?? bizuteria ma byc też albo i przede wszystkim piekna, prosze bardzo kupuj u nas w Polsce drogie, cienkie, niezbyt ciekawe wyroby droga wolna

energiczna maz płacił przy pomocy paypal czy jakos podobnie rejestracja to zaden problem

Gość chyba masz wszy
taka siaka , już nie truję ale jak zechcesz sprzedać ten złoty nabytek próby 333 to spodziewaj się pół litra wódki za jeden gram tego gównianego złota albo jeszcze mniej, Twoja sprawa

Gość Widać że jesteś rozrzutna
ale Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy to aż tak byś nie wspomogła ( bo dałaś pewno 5 zł) i nie wydała ile na jakiś kawałek złota. Pamiętaj, że kiedyś Ty będziesz potrzebowała grosika, a ktoś kupi sobie kolejną biżuterię dla rozkapryszonej córuni i wtedy Ci będzie przykro, zamiast uczyć córkę, że rzeczy materialne szczęścia nie przynoszą. Taka moja opinia.

ale ja nie chce sprzedawac, ja go nosze - pierscionek jest bardzo ładny

energiczna popieram - pieknie to ujęłaś, dzieki bo juz mi słów zabrakło

Gość chyba masz wszy
Energiczna skoro lubisz badziwie zakładać , czyli wszystko na pół gwizdka to Twoja sprawa , albo dobre i markowe , albo chińskie podróbki wybór należy do Ciebie :) ja wolę koszulę nosić Wólczankę na wiele lat i zdania nie zmienię :)

tak masz racje jestem złym człowiekiem bo kupuje córce biżuterie a orkiestrze daje tylko 5 zł....bez komentarza

zeby jeszcze w Polsce była bizuteria droga, ale oryginalna, piekna, ale takiej nie ma wszystko na jedno kopyto,a jak cos ładnego po 5 tysiecy, nie kupie czegos dobra koncze temat

Gość jaka matka taka córka
niedaleko pada gówno od krowy powiedziałabym, ale na szczęście wszystko wróci kiedyś do Ciebie... Bo nie pomoże woda z róż, kiedy dupa stara róż, ani pierścionek - nawet !!!

zupapomidorowa przejrzyj sobie aukcje na ebayu, polskim jak i uk, oraz pójdz do jakiegokolwiek jubilera u nas w Polsce

Gość chyba masz wszy
mnie jest przykro i mnie jest Was zwyczajnie żal , że chcecie kupować hamerykańskie gówno pod znakiem MADE IN CHINA nafaszerowane dziadostwem a nie potraficie odszukać porządnego materiału w postaci diament , aksamit, len, bawełna ... aby jak najtaniej kupić i na jeden raz ale jak wiadomo , głupi Polak dopiero po szkodzie zaczyna myśleć i namawiam: nie wszystko złoto co się świeci :)

Aleee mnie się samej nie chce :D Sama nie lubię np kamieni przejrzystych ze skazami, ale modeli walonych z automatu też nie. A takie produkują w stanach, widziałam niestety :O

Gość dupek jakis jestes chyba
to ty jestes o tym przekonany ale smiem watpić czy twoja narzeczona też tak uważa haha

chyba masz wszy tak sie sklada, ze mam duzo lnianych ciuchow szytych na zamowienie, i co z tego? A diamentow i zlota nie cierpie, wolno mi? Wole srebro, miedz (chodz dostaje od niej uczulenia) i kamienie polszlachetne oraz "mniej szlachetne" wersje cenniejszych kamieni. Bo widzisz, dla mnie sa cenne nie szlif, nie brylantyzacja, a plamy, dziury, zatopione owady, domieszki innych mineralow. Przejrzyste, jednakowo oszlifowane kamienie mnie nudza. I juz!

dobranoc idę spać

Gość czerwonaoranżada
W stu procentach zgadzam się z autorką tematu - import biżuterii z USA to świetny pomysł! Zwłaszcza, że ceny są przystępne a oferty amerykańskich sklepów internetowych są bardzo interesujące. Trzeba tylko pamiętać, że proces zamówienia z USA może nastręczać na początku sporo trudności, zwłaszcza osobom bez doświadczenia w tej kwestii, dlatego warto wcześniej trochę poczytać na ten temat - https://www.usbox.pl/jak-zamawiac/

Gość gość
mozna znaleźć cuda z usa i do z diamentami, pieknymi kamieniami Tandetne g****o z Chin

Gość gość
Gdyby mi facet kupił pierścionek z Ebaya to bym go wyśmiała....

Gość gość
to troche nie na miejscu, na pierścionku się nie oszczędza, nie o to w tym chodzi. Poza tym ja bym nie kupiła pierścionka z zagranicy, jest fajny sklep internetowy Jublea.pl jest sporo ciekawej srebrnej biżuterii, bardzo fajne komplety i wcale nie są drogie, wychodzi taniej niż jakby kupowąło sie pojedynczo

Gość gość
nie wszedzie, to zalezy gdzie szukasz, moze źle trafiałaś, ale zobacz sobie srebrną bizuterię na przyklad na topsilver pl ceny maja normalne, caly komplet mozesz kupić za jakies 130zł i masz w tym kolczyki wisiorek i pierścionek ze szmaragdami, ja tylko z tej stronki kupuje, bo mam dużo biżuterii za normalne pieniądze

Śmieszni jesteście. Na Ebay można kupić i złoto i diamenty w okazyjnych cenach. Natomiast nie można kupić kompletu z naturalnymi szmaragdami za 130zł.