Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta 20 i pół

Pomóżcie biednej studentce!

Polecane posty

Gość Marta 20 i pół

Może ktoś z Was wie co trzeba zrobić z tym bo ja nie mam pojęcia. Profesor kazał napisać konspekt do fragmentu tekstu. Dał tekst powiedział i róbcie swoje. O co chodzi? On jest taki, że lepiej go nie pytać o nic. Ludzie ze studiów albo też nie wiedzą albo wiedzą i nie chca mi powiedzieć. Prosze o pomoc!

Gość du-nia
Jak zostalas studentka ? Jesli nie wiesz co to "konspekt" to nie siedz na Kafe a nadrabiaj zaleglosci. Pan Google nie boli , tylko trzeba chciec wiedziec :-( Konspekt pochodzi z laciny conspectus = „Konspekt“

Gość Marta 20 i pół
Bardzo dziękuje dunia jestem na pierwszym roku i są to studia zaoczne wybacz mi, że nie jestem tak genialnie mądra jak ty. Dlatego pytam. Owszem znalazłam w goglach ale sa to wyjaśnienia zdawkowe. Wierze, że na 3 lub 4 roku będe tak cudownie madra jak ty wtedy oczywiscie w przeciwienstwie do ciebie udziele odpowiedzi kazdemu pytajacemu bez złosliwych komentarzy. Swoją drogą z twoją błyskotliwością darowałabym sobie kafe i zajeła sie kariera naukową:) Souillac bardzo dziękuje🌻 niech Ci Bóg wynagrodzi dobroć w dzieciach:P

Gość Marta 20 i pół
No dobra:D To nich cię Bóg pobłogosławi urodzajem (czyt. dużo kasy) :P