Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poziomka malinowa

Obiecałam poderwanemu facetowi seks i teraz mi sie odechciało

Polecane posty

Gość Poziomka malinowa

Bardzo długo byłam sama , wiec w koncu zdecydowałam sie na flirt.Padło na świetnego faceta i z wygladu i z charakteru. Chyba sie mna zauroczył a ja sie w sumie troche nim bawiłam , bo podobało mi sie ,ze ktoś tak na mnie patrzy znowu i zgrywałam cwaniare , flirtowałam , obiecałam seks.Teraz on zaplanował wspólny wyjazd w góry , jeden pokój w hotelu a ja juz nie jestem taka cwaniara ,bo sie okazało ,ze bede musiała spełnic obietnice seksu (oralnego tez - rozpędziłam sie:O). Bardzo go lubie , moze nawet coś wiecej ,ale głupio mi teraz:O Co robić?:(

2/10 bo długie. Powiedz mu że masz okres , a cóż skoro dałaś słowo to i tak czy siak będziesz miała chujowy posmak w ustach to zrób mu chociaż loda :D

Gość Poziomka malinowa
To nie prowo , wiem ze głupio sie zachowałam.Pewnie wiekszosc po prostu by olała faceta ,ale zaczyna mi na nim zależeć , jednak chyba za wczesnie na taki seks jaki mu sugerowałam:P

Gość Poziomka malinowa
Ale jade na 2 tyg:P

Gość Poziomka malinowa
Ale on juz mi mówi ,że tak sie cieszy , nie moze wytrzymać , chce mnie pieścic itp.:P Faktycznie on na mnie też działa niesamowicie ,ale mam pewne zahamowania:P W gadce jestem mocna ,ale nie myślałam ,ze tak szybko bedzie okazja to spełnienia tych głupot co mu nagadałam:P Sama sie w sumie pchałam to mam teraz:O

Gość xaasee
taak ?? ja jestem tym facetem i bardzo sie zawiodlem...

:O nie udało się :(. Kobiety dobrze kłamią wymyślisz coś i dasz mu się pogłaskać po plecach :D Zapytaj się czy mu intymna opryszczka nie przeszkadza , odkocha się w 20s albo czy był już chory na kiłę :D

Gość Poziomka malinowa
Heh no pewnie to zadziała ,ale ja bym chciała tylko ten seks przesunąć , ewentualnie uspokoić a nie zrazić go na zawsze:D

Gość Poziomka malinowa
No ,dzięki ,ale może jeszcze ktos poradzi:D A może sie zdecydowac na seks? Chyba jestem za dobrze wychowana , chciałabym sie zabawić kiedyś ,ale nie wiem jakbym sie pozniej czula i co on by pomyslał:O Gadanie to jedno ,a robienie...hm...

Gość mcraaaaayyy
jako facet powiem Ci ze on teraz kazdej nocy sie jara ze bedzie mał ruchanko i w ogole bedzie zajebiscie zawiedziony :) tak bedziesz cierpiec jak mu sie oddasz?

Wszystkie kobiety tak robią , gadają gadają , a potem wykręcają kota ogonem, nie jest chłopak z lasu to pewnie wie o co chodzi , a Ty nie myśl o tym co będzie za 2 tyg bo równie dobrze może on Cie zbałamucić mimo Twoich wcześniejszych postanowień .

Gość Poziomka malinowa
Chce sie z nim kochać ,ale boje sie ,ze bedzie nalegał na seks oralny itp.:O W sumie mu sie nie dziwie , bo sama zaczełam ten temat (:O) ,ale on jakos dziwnie na mnie działa. Poza tym mam mase kompleksów , bo dawno sie z nikim nie kochałam i nie wiem nawet jak mu sie pokaze nago..:O

Gość tralaaaaaaaaaaaaaaaa
Najedz się śniegu lataj lekko ubrana pochorujesz się i tak się wykręcisz :-)

Gość Poziomka malinowa
Myślicie że strój batmana z licealnego balu przebierańców będzie na mnie pasował ?

Gość Poziomka malinowa
Ah ubabram się gównem to mu przejdzie ochota na co kolwiek ze mną .

Gość Poziomka malinowa
Poczekam jeszcze na jakieś powazniejsze rady , chociaz wnosząc po podszywach to macie mnie za kompletna idiotke:P No trudno:D Samej mi jest głupio:P

"macie mnie za kompletna idiotke No trudno Samej mi jest głupio" Znasz takie dziewczyny ktore sa take niesmiale ze niesmia odmowic???

Gość Poziomka malinowa
Chcę aby mnie pożądał niczym strudzony dziesięciogodzinną zmianą górnik , podążający do sklepu GS aby nabyć ostanie pęto kaszanki luksusowej na kartkę z ostatniej wypłaty .

Hmm .. a piłaś coś w tedy? Jak tak to się możesz wytłumaczyć, że pieprzyłaś 3 po 3 i że nie chciałabyś tej znajomości zaczynać od sexu...

Gość Poziomka malinowa
W sumie to juz sie znamy 3 miesiace ponad, raz piłam , raz nie... Pieprze o tym seksie mu juz od dawna:O Ale cóż nie spałam z nikim juz kilka lat (nie powiem ile:P)

A co za różnica pijan czy nie ,nic sie nietlumacz poprostu mialas wtedy chcice a teraz ci sie odechcialo i niech sie obslurzy ,gumowa lalka w tym hotelu.

Gość Poziomka malinowa
Niespałam 3 lata :O a mam lat 19 to nie jest normalne :(

Gość Poziomka malinowa
Sama już nie wiem, on ma wprawdzie 48 lat i jest łysawy, ale za to własną firmę , wiec moze mi załatwi jakś robotę albo nawet sie ze mną oszczeni?