Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionna255555555555555

Moj facet ma mnie gdzies.

Polecane posty

Jak sie jest z kims w zwiazku, to raczej sie wie co ta druga połowka lubi, wtedy mozna sie zastanowic: co takie lubimy oboje? i po kłopocie. a z tym telefonem to racja, mnie na przyklad naprawde drazni jak spotykam sie z dziewczyna a ona np: pisze co chwila esy.

Gość smaczny*kąsek
regres a wiesz czemu? bo my potrafimy sie przełamac i isc na piłkę nozną ale ty juz traktujesz jako ujme iśc z kobietą na fitness ;) Jestescie w tym żąłosni a my coraz czesciej przejmujemy wasza rolę :D:D Facetów konkretnych w moim otoczeniu moge policzyc na dwóch palcach mojej ręki :D:D🖐️

ale ty juz traktujesz jako ujme iśc z kobietą na fitness" i tu się mylisz :) moja narzeczona jest intstruktorką fitness i nieraz byłem na jej zajeciach ... na marginesie fajna sprawa :) wiec nie trafiłas :)

Gość smaczny*kasek
wiec jak widzisz kobiety tez potrafią tylko facet musi chceć. Ponadto kobieta zajmujac sie ciągle domem i płacąca rachunki niestety po tygodniu pracy pada na pysk a juz napewno kiedy jeszcze pracuje. Moze warto ruszyc doope z kanapy i jej troche pomóc ;)

smaczny*kąsek musze przyznac ze troche za bardzo uogolniasz, kazdy z nas facetow jest inny, to ze wiekszosc nie odpowiada inteligentnym kobieto nie znaczy ze wszyscy.

>>do niczego sie nie nadaje na dłuzsza mete A do czego wy się nadajecie? :o jak tylko poczujesz pewność chłopa przy sobie zaraz na dupe wskakuje +15 kg, przestajecie o siebie dbać, zrzędzicie, pierdzicie i z pieknego aniołka zmieniacie się w zrzędliwą jędzę :o A każda która odpowie że taka nie jest, niech dwa razy się zastanowi :o

Moze warto ruszyc doope z kanapy i jej troche pomóc" do mnie tego pytania nie musisz kierować ... czesto jest tak że kobiety w zwiazkach swoich facetów we wszystkim wyreczaja a pozniej maja wielce pretensje ze ten to taki i owaki,ze leń i tylko piwo pije ... wiec ja tutaj winy w facetach nie widzę :D skoro zostali przyzwyczajeni w taki a nie inny sposób przez swoje dziewczyny ,żony i nawet kochanki :P

racja Regresa jest w tym przypadku nie do ominiecia, najpierw wszystko koło nas robicie [dla kobiet i ptakow pokarm to miłosc - tylko nikt nie wspomniał o całej reszcie wyreczania] a potem ze nic nie robimy, ze wam ciezko i ze wam niepomagamy, a wogole to moglibysmy juz zejsc z kanapy itp

Gość smaczny*kąsek
Bydlak :) ja nie przytyłam 15 kilo:D:D:D i nie zrzedze... jesli juz to czasem go zdrowo opier***le :D:D wtedy prosto chadza :D

Gość zmartwionna255555555555555
A kwestia przyzwyczajenia ze my wszystko kobiety robimy.Sterta naczyn w zlewie.Brudne podlogi, kurze na meblach.On nie robi nic a ja mam patrzec na ten syf w domu.Ktos musi to sprzatnac i robie to ja.

a nie mozna mu zwrocic na to uwagi? byle nie opie*dalac go na dzien dobry.

On nie robi nic a ja mam patrzec na ten syf w domu.Ktos musi to sprzatnac i robie to ja." skoro masz kłopoty z mową to może mu to na migi pokaż :P żeby czasami pozmywał gary po sobie

Sterta naczyn w zlewie.Brudne podlogi, kurze na meblach.On nie robi nic a ja mam patrzec na ten syf w domu.Ktos musi to sprzatnac i robie to ja." czasami jest tak że kobieta tego nie powie żeby pozmywał te gary :) przynajmniej ma ta satysfakcję że znalazła sposób na wszczęcie awantury :) czasami każdy powód jest dobry :) by w zwiazku było troche adrenaliny

>>On nie robi nic a ja mam patrzec na ten syf w domu Bo tobie on przeszkadza, jemu nie. Gdyby jemu to przeszkadzało, to pewne że sam by się tym zajął 🖐️

Gość smaczny*kąsek
tak zmartwiona musisz mu jak pieskowi paluszkiem wskazać ;) i to nie jest tak że powiesz mu raz tylko za kazdym razem kiedy sie ten kurz bieli na półkach :D:D

tak zmartwiona musisz mu jak pieskowi paluszkiem wskazać" zawsze lepiej wskazać chociażby i ze 100 razy niż sie domyślać tego o co tym razem wam chodzi :D