Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca pytajaca mala

DLACZEGO LUDZIE SIĘ CHOWAJĄ NA GG I CZAJĄ PATRZĄ CO SIĘ STANIE????????????

Polecane posty

ustawiaja opis, nie ma ich, potem sie kloca, ze sie on do niej nie odzywa.... ludzie co z wami? czy naprawde nie umiecie ze soba jakos normalnie zyc? Moze mi ktos odpowiedziec?

Gość no to jest normalne przeciez
dziewczyny chca pokazac i wzbudzic zazdrosc, a faceci pokazac,z e sa szczesliwi. nie wiem sama, poco ludziom takie gierki i sciemnianie... przeciez to widac, ze ktos sciemnia i sie cos zmienia co chwila...

"ludzie co z wami? czy naprawde nie umiecie ze soba jakos normalnie zyc?' klasyczne zaburzenia emocjonalne nastolatków :) jesli Ci to pomoże to z wiekiem na szczęście przechodzi...

Gość no dobra ale ilez mozna.....
przeciez to sa dzieci jakies..... ech, ten interent wam w glowach pierdoli:O

DLACZEGO LUDZIE SIĘ CHOWAJĄ NA GG I CZAJĄ PATRZĄ CO SIĘ STANIE????????????" ciekawe autorko skąd to wiesz ;)

@Regres - juz ci odpowiadam i daruj sobie glupie aluzje, bo za slabe ot na mnie:) po prostu jak jestem obecna na gg, to widze, co sie dzieje na "niby" niedostepnych... cos jeszcze? i czesto do mnie jakies niby aluzje, czesto do znajomych.... takie niby klotnie przez opisy:O cos jeszcze chcesz wiedziec, wszystkowiedzacy?:)

po prostu jak jestem obecna na gg, to widze, co sie dzieje na "niby" niedostepnych" wróżką czy jasnowidzem jesteś ?

Gość a tam znajomi to pikuś.....
ale byli i byłe po rozstaniach to mają dopiero najebane z tym gg:D tam sie dzieje z opisami, kochaniami, sloneczkami i misiami:D a czesto sie okazuje, ze to tez sciemy:D

@Regres Ty naprawde taki tepy jestes?:O czego nie rozumiesz? zenada...... przeciez jak mowie, ze widze, co sie dzieje, to znaczy, ze widze, jak sie opisy zmieniaja, bo sobie czasem przez chwile poobserwuje, to po co te kretynskie pytania czy jestem wrozka czy jasnowidzem? :O

Gość ansiaaaaaaa
Napiszcie mi czy jak ktos jest na niewidocznym to ktos inny moze zobaczyc,ze jest sie na niewidocznym?

ze widze, co sie dzieje, to znaczy, ze widze, jak sie opisy zmieniaja" no to dużo raczej nie widzisz :)

Napiszcie mi czy jak ktos jest na niewidocznym to ktos inny moze zobaczyc,ze jest sie na niewidocznym? :D:D:D oczywiscie :) a jak jesteś na widocznym to wszyscy wiedzą że nie jesteś na niewidocznym :D

do autorki: Moja droga, nie wszyscy "ludzie" maja czas na bzdurne wpatrywanie sie w "sloneczko", a inna sprawa jesli nie chce byc na gg, to po prostu jestem "niedostepna" i nie podgladam innych bo nie znosze wscibstwa. Ty jednak masz z tym cos wspolnego ;) :D

Gość ansiaaaaaaa
Regres--nie żartuj.Po prostu prosze abyscie napisali czy mozliwe jest to,ze jezeli z nikim nie klikam ale jestem na niewidocznym,to czy ktos moze zobaczyc,ze jestem obecna na gg.

Ty jednak masz z tym cos wspolnego" ależ skąd autorka nie ma z tym nic wspólnego :) pewnie tylko z czystej ciekawosci sprawdza jak to jest z tymi słoneczkami :P

Wlasnie dla takich wscibskich jestem "niedostepna", a tych, ktorych nie toleruje, dawno wyrzucilam z list wszelkich komunikatorow :P

Gość ansiaaaaaaa
Regres--Prosze o normalna odp.czy osoba będaca na niewidoczym moze byc dostrzeżona przez kogos kto do niej zaklika?

Nie zadawaj dziewczyno idiotycznych pytan. Zajmij sie swoim zyciem i daj innym zyc 🖐️

odpowiedz jest oczywista NIE :) ale nadal ci sie dziwie ze zadajesz takie pytania ? :O

Gość ansiaaaaaaa
Regres--a wiesz dalczego zadaje takie pytania.Pare razy bedąc na dostępnym weszlam na czyjes gg gdy byłna niedostepnym i chciałam napisac wiadomosc i nagle słowo niedostepny zostało usuniete i nic nie pisało i gdy napisałam do tej osoby to okazało sie ,ze jest na niewidoczym.I miałam tak kilka razy z kilkoma roznymi nr.

Gość jkdsjkdsajkdsa
" ansiaaaaaaa Napiszcie mi czy jak ktos jest na niewidocznym to ktos inny moze zobaczyc,ze jest sie na niewidocznym?" nie, nie może, twórcy gg usunęli tę dziurę. kiedyś był program do szpiegowania dla takich właśnie osób, które sprawdzają komórki i maile:O

@Regres - jesteś nudny i żenujący... przecież mówię otwarcie, że sprawdzam czasmi, że patrzę, ale nie chodzi o wścibstwo, tylko o problem, a tacy jak Ty zmieniają w ogóle temat dyskusji:O ile masz lat?:O mówimy tu o takich zachowaniach, a ja je tylko zaobserowowałam i się uczcicwie przyznałam. czego nie rozumiesz wciąż, matole?:D

Gość ja powiem tak.....
ansiaaaaaaa.....jak się jest na niewidocznym to wszyscy Twoi znajomi traktują Cię jakbyś była niedostępna i nie da rady tego sprawdzić czy jesteś czy nie a co do tego co napisałaś w ostatnim swoim poście nie wiem o co chodzi ?....mnie nigdy nic takiego nie spotkało często piszę do znajomych jak są niedostępni i zawsze moje wiadomości docierają a często jest tak że zaraz dostaje odpowiedź bo dana osoba jest ale niewidoczna

Gość oj regeresie........
"Regres odpowiedz jest oczywista NIE ale nadal ci sie dziwie ze zadajesz takie pytania ? " odpowiedź NIE JEST oczywista, a ty sie malo orientujesz w takich sprawach komputerowych... :O

Moze byc jeszcze tak, ze nie chca z Toba rozmawiac. Pewnego natreta oduczylam wlasnie w ten sposob pisania do siebie.

Gość takie tam pytanko...
oj regresie... - a jest taka mozliwośc???

Gość dddeww
ja mojego chlopaka chialam ostatnio usuna z listy gg bo nie moglam patrzyc na niego na liscie jak jest dostepny a przez to z ekiedys chcial sie umowic z jakas gowniara To chialam go usunac z listy a pech ze nie chcacy nacisnelam ignoruj i go ups zablokowalam