Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca co z tego ze baba

lubicie prowadzić samochód?

Polecane posty

Gość maxik...
bez podszy umiem sobie radzic z takimi chujami. juz mam jego IP

Gość maxik.....
dobra sorry, mama mi nie chciała dziś obciągnąć i zlała mnie kablem od żelazka, teraz siedzę pod stołem bo w moim domu robię za psa, i czekam aż mi ktoś rzuci jakiś ochłap, i dlatego jestem taki zjebany.

Gość njbuytft
www.pareczki.pl NAJLADNIEJSZE POLSKIE DZIEWCZYNY W NECIE!!!!!!!!!!

maxik ale nie rozumiem tylko dlaczego tyle jadu w Tobie jest? nie każdy rodzi się z uzdolnieniami :), moja sąsiadka zdała prawko za 21 razem.... kupiła golfa 2 i po 2 tygodniach go rozwaliła,teraz jeździ corsą, która jest w nie lepszym stanie co golf... ale uważam, że kobiety jeżdżą miarowo poprawnie "nie wszystkie" ale jeżdżą:)

maxik wbijaj na rewir, przejedziemy się samochodem na wycieczkę a potem całkiem przypadkowo wykopiesz se dołek w którym się grzecznie położysz, noo a ja już cię wyręczę i zakopię

Gość maxik...
bede na bemowie w lutym to pokaze wam jak sie jeżdzi

Gość SROKA123456
Uwaga Maksik wyjezdza, na drogi. Chowaj sie kto moze.

było mówić że chcesz poprowadzić maksio, to ty pojedziesz aż na wilcze dołki a tam z kierownicy na łopatkę i kopiemy, w końcu koledze trza dać pokierować

Gość alicja w krainie śmieci
mam to samo. z mamą: uważaj! nienormalna jesteś?! no przepuść tą staruszkę! Bożeeeeee! z bratem: jak ty jeździsz?! ej ej ej orientuj! gdzie się gapisz! z wujkiem: dajesz dajesz! gazu! teraz za szybko jedziesz chcesz mandat płacić? matka cię nie nauczyła pokory na drodze?!

Gość niccoludzkieniejestnamobce
bo nie potrafisz moze jezdzic moja droga

nie ma reguły, kto jezdzi gorzej, a kto lepiej. ja uwielbiam jezdzic. i przede wszystkim sie nie boje roznych "trudnych" sytuacji. zdalam za pierwszym razem, ale w moim przypadku to nie ma wiekszego znaczenia. napewno nie jestem perfekcyjnym kierowca, ale najwazniejsze zeby jezdzic z pasją i bez strachu.o!

Gość bnyp
heheh ale po co ta gorączka. kobiety jezdza "gorzej" no i co? niech sobie jezdza, mamy takie prawo ze kobietom sie pozwala robic prawo jazdy i prowadzic auta, to czemu mamy z tego nie korzystac. i bez laski maxio, jest tylu instruktowow ze jak nam sie jakis nie podoba, to nara... a twoim zadaniem jest debilu zeby nauczyc tych co pierwszy raz siadaja za kolkiem i ich nauczyc a nie zwyzywac, bo z ta umiejetnoscia sie nikt nie rodzi. masz ochote jezdzic 300 na godzine, ruszac z poslizgiem, palic gumy i wyczyniac inne akrobacje? to idz na lotnisko czy inny plac i sie baw. nie oczekuj ze kazdy na drodze teraz bedzie zapierdalal nie wiadomo ile, bo to nie rajd wyscigowy i nikt pod takiego chlystka sie nie bedzie podporzadkowywal my mamy dzieci i chcemy cale wrocic do domu. a ty dzieki tym slimakom na lewym pasie ktorzy studza twoj zapal, byc moze zawdzieczasz zycie

Gość bnyp
ale spokojnie, maxio do pierwszego wypadku i zmienisz zdanie. moj kolega tez był takim "królem szos". wyczynial akrobacje i jezdzil nie wiadomo z jaka predkoscia az wkoncu sie rozbil i to nie przez brak umiejetnosci, tylko glupote i nadmierna predkosc nie mial szans wychamowac. potem lezal 8 miesiecy w szpitalu z polamanymi konczynami i miednica.. dobrze ze tylko tak sie skonczylo 8 lat nie wsiadl od wypadku za kolko.. teraz jezdzi specjalnie autem z malym silniczkiem i 100km/h nie przekroczy hehehe

Gość niccoludzkieniejestnamobce
co to za argumenty. che zapierdalac to droga wolna. jak ktos jezdzi wolno jego sprawa. chodzi o to zeby innym nie utrudniac zycia na drodze.

Gość nahradza
wum

wow,widze ze temat - jak kazdy - zszedl na psy,i jak sie okazuje,przez faceta... Dziekujemy maxik

Gość faithyedge
Hmm tak się akurat składa ze moj brat jest instruktorem i tez uwaza ze kobiety nie nadaja sie na kierowców,ze malo ktora sie nadaje i powiedzial ze zdania nie zmieni ,w ogole to uczyl mnie jezdzic no i jak sie za mnie wzial i to naprawde to nauczylam sie jezdzic,ale kosztowalo mnie to duzo nerwow...a teraz to w ogole lubie jezdzic i z tego co widze na drogach,to duzo facetow sa piratami drogowymi i jezdza szybko,a kobiety jezdza wolniej,osobiście uważam, ze nie kazdy nadaje sie na kierowce,ale nie dotyczy to tylko kobiet,ale facetow rowniez, np moj brat mial takiego kursanta co juz jedenasci razy nie zdal egzaminu na prawko a mial w sumie 80godzin wyjezdzone wiec to chyba o czyms swiadczy

Ja uważam wręcz przeciwnie. Znam mnóstwo kobiet, które doskonale prowadzą samochód, jeżdżą sprawnie, przepisowo i większa część z nich jeszcze nigdy nie dostała mandatu. Wszystko zależy od szkoły, podejścia instruktora i taktyki jaką on przyjmie. Jeżeli chodzi o dobrą szkołę, to krakowska Adrena-l-ina jest właśnie taka - zależy im na dobrym nauczeniu kursantów jeździć. Przecież od tego, jak dużo osób z ich szkoły będzie zdawało zależy czy będą mieć dobra opinię. A oni jak najbardziej taka mają.

Gość ,mg;p
Faceci wariują szczególnie jak widzą kobietę w fajnym aucie-musza wyprzedzic, choćby najgorszy rzęchem

Gość gość
Jestem kierowcą zawodowym na co dzień ale jak podróżuję prywatnym autem to zawsze prowadzi moja dziewczyna , nie uważam aby była gorszym kierowca ode mnie.