Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona żonaaa

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość znudzona żonaaa

Zastanawiam się, czy zdrady kobiet są powszechne, czy raczej sporadyczne. Proszę odpowiedzcie anonimowo, ale szczerze czy zdradziłyście swoich mężów, z iloma partnerami i po ilu latach trwania związku pierwszy raz.

Gość nie zdradziałm
nigdy, choć nie raz miałam okazję i ochotę. Zdrada to koniec związku (4 lata po ślubie, 9 lat znajomości)

Gość tak szczerze to odpowiem
mój mąż był moim pierwszym i jedynym przez 16 lat ....od jakiegoś czasu w naszym związku wiało rutyną nudą dla męża nie byłam już kobietą......kochanką.... a matką ...kucharką ...sprzątaczką a sex jak był to 10 minutowy i za chwilę już słyszałam chrapanie .....nie planowałam zdrady ba nawet nie sądziłam że kogoś takiego jak ja czyli matkę polkę stać by było na coś takiego ?....ale życie czasem pisze takie scenariusze jakich w życiu byśmy się nie spodziewali poznałam kogoś przez net najpierw to była zabawa w pracy takie pisanie dla zabicia czasu nudy ale z czasem ten człowiek stawał mi się co raz bliższy .....po 2 miesiącach znajomości wirtualnej dałam się namówić na spotkanie .....wiem ze komuś się może wydać głupie co teraz napiszę ale od pierwszego momentu czyli od tego jak mnie pocałował w rękę na powitanie poraził mnie prąd ....motyle w brzuchu ....spotkanie przebiegło w ciepłej atmosferze a ja czułam się tak jakbym wróciła do domu z dalekiej podróży .....nic między nami wtedy nie zaszło następne spotkanie znowu było po jakimś miesiącu i stało się ...spędziliśmy ze sobą cały dzień ...rozmowy spacery ...a na koniec sex było cudownie ! romans trwał 1,5 roku i nie żałuję ani minuty spędzonej z tym człowiekiem ....ciepły ...inteligentny i co najważniejsze przy nim na nowo poczułam że jestem kobietą że mogę być nadal pożądana i w tej chwili byłam tylko ja jako ta najważniejsza skończyło się 3 lata temu z przyczyn niezależnych od nas ot los spłatał nam figla jakby chciał powiedzieć no dobra mieliście chwilę szczęścia a teraz czas wracać do rzeczywistości ale mi pozostały piękne wspomnienia a teraz możecie mnie obrażać wyzywać od szmat itd.....ja nie żałuję i wiem że już nigdy nie zdradzę bo nie spotkam już kogoś takiego jak on na mojej drodze .....bo w tym wszystkim nie chodziło tylko o sex a o coś więcej ...sex był tylko pięknym dodatkiem do całości

Gość kajanka
Kobieto zejdz na ziemię ! nie pamiętasz słów przysięgi ?

schizofrenik paranoidalny.....ja nie szukam usprawiedliwienia i sama siebie nie usprawiedliwiam ....szczerze tylko się wypowiedziałam

Gość czyli co
postąpiłbyś tak samo, mimo że takie zachowanie jest sprzeczne z Twoim myśleniem; co można a co nie? Siebie też byś potępiał?

Gość czyli co
to było do sp

Gość zetkamia
7,5 roku razem.głupie myśli czasem chodziły po głowie,ale nigdy nie myślałam o ich wdrożeniu w życie.nie zdradzilam i nie zdradzę.wiem,ze nie wybaczyłabym zdrady wiec i sama nie mogę tego zrobic.

bo Ty chciałbys kopciuszka Schizofreniku, a ja wg Ciebie chcę byc królową balu:D i jeszcze mi bucika nie dałeś do przymiarki:(

Gość czyli co
przecież to jest nielogiczne!!!

Gość
tak szczerze to odpowiem .....nie oceniam ...życie potrafi nam płatac figle:)...aleee troche zazdroszczę :)

schizofrenik paranoidalny...znałam ten ból też miałam wyrzuty sumienia moralniaki itd.... ale tak to już w życiu jest że w dużej mierze jesteśmy egoistami a i ja wtedy myślałam egoistycznie że należy mi się coś od życia dlaczego mam być kucharką sprzątaczką i matką polka a gdzie w tym wszystkim ja ?....nie czułam się doceniania że w domu jest jak w pudełeczku że wszytko na czas bo co bo tak ma być bo taka jest rola kobiety ? .....teraz znowu zapadłam w tamten stan ale przynajmniej mam co wspominać no i mam wspaniałą pamiątkę po tamtej przygodzie w postaci pięknego pierścionka może kiedyś dam go wnuczce bo córki nie mam

dokładnie. nikt nie zna siebie do końca

kiedys byłam z facetem 5 lat zdradząłm go 9 bylam młodsza i szukałąm w zyciu czegos ) od 4 lat w zwiazku ( juz mezatka ) i nie mysle o zdradzie mam u boku kogos kto mnie dowartosciowuje

Gość ja także
15 lat związku zdradziłam po 8 latach romans trwał 5 lat :) nie żłauje :)

sexy bitch....nie napisałam tego żeby się chwalić i nie wiem czy jest czego zazdrościć :)......taka jest po prostu moja historia ....nie zamierzam też nawoływać tutaj do zdrad itd.... zoa...ma rację nikt z nas nie zna aż tak siebie do końca i nie wiemy jak się zachowamy w różnych sytuacjach jakie spotkają nas w naszym życiu....dlatego nigdy nie mów nigdy .....

Gość czyli co
dziwię się trochę, bo sądziłam że mężczyźni są twardziej stoją na ziemi i że dla nich czarne jest zawsze czarne a białe jest białe... a tu widzę kobiece cechy charakteru.Bo podobno to my kobiety mamy skłonności do nielogicznych zachowań.

zależy co rozumiesz przez poprawę;) muszę lecieć🖐️