Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszaffka welkam

Stadion Dziesięciolecia- pytanie do Warszawianek

Polecane posty

Gość warszaffka welkam

Czy handel pod stadionem nadal jest? Wiem, ze na samym stadionie już nie, ale gdzieś pod są jeszcze sprzedawcy? jesli tak to do ktorej mniej wiecej tam stoją?

Gość niestety jest
Ale nie wiem czym handlują. Wystarczy pójść na dworzec pks stadion, nie da się nie zauważyć wszechobecnego syfu i smrodu, ale skoro odpowiada ci taki "styl" robienia zakupów, to proszę bardzo :o

Gość ejjjjjjjjj77
jest ale juz w mniejszym wydaniu i zostali sami cyganie troche wietnamcow aj sam syf jak ktos wyzej napisal.Komfort rzeczywiscie fatalny bloto bloto iiiiiii ajjjj szkoda slow.

Gość jhchmjx
2 m-ce temu handlowali, to pewnie i dzisiaj też stoję. Najlepier rano jechać, tak koło 9:00, żeby było mozna pochodzić.

Gość jhchmjx
Owszem błoto i smród jest (jak zawsze :( ) ale ceny też całkiem dobre :)

Gość o bająki wiecznie żywi
sami Wietnamcy i Cygani??? ja tam widzę całe rzesze Murzynów... a co do cen...kupiłam se kiedyś bluzke na stadionie za 35 zł a teraz kupuje w normalnych sklepach np. terranova i to za 10-20 zł :)

Gość warszaffka welkam
Dzięki za odpowiedzi. Nie chodzi mi o ciuchy, bardziej o te stoiska z różnymi rzeczami typu materiały, zasłony, serwety, talerze, różne pierdoły do domu- czasami się dalo wyszperać perełki za grosze.