Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molinacka

zupa-od kiedy

Polecane posty

Gość molinacka

od kiedy dawałyście swoim dzieciom normalne zupy takie jak dla siebie??bez ściem proszę .bo niektóre mamy podają tylko o tym nie mówią.no i jakie to zupy

jakieś 9 miesięcy. pomidorowa, ogórkowa, jarzynowa, krupnik

ok 10-11 miesięcy: pomidorowa, jarzynowa, brokułowa, kalafiorowa, barszcz czerwony, rosół ok 12 miesięcy: te podane wyzej plus: ogorkowa, obecnie jeszcze krupnik i kapuśniak doszedł :)

Gość a mooooze
mój synek od 10 miesiąca jadł z nami "krupnik" ryżowy z piersią z kurczaka, jarzynową, chudy rosół-tyle, że niedoprawione solą, pieprzem. Teraz ma 13miesięcy i wcina wszystko, tyle że bardzo delikatnie doprawione :)

o! widzisz, zapomniałam o barszczu czerwonym i rosołku :)

Gość mój ma 7 miesięcy
i je z nami pomidorową krupnik rosolek kaafiorowa barszcz czerwony oczywiscie bardzo slabo doprawione

Gość molinacka
upppppppp

6 msc jarzynowa pomidorowa krupnik kalafirowa ok 10 barszc białay, czerwony, ogórkowa kapusniak obcnie je wszytkie łacznie z grochówka, fasolwka :D ogolnoie je wszytko ma 2, i 5 msc

Jak zaczął jeść stałe pokarmy, a nie miksowane, to często robiłam zupę dla wszystkich, tylko zanim ją doprawiłam, odkładałam trochę dla syna. Używałam ziół żeby to wszystko jakoś smakowało. Myślę, że tak około 10 miesiąca.