Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmie sztucznie niestety

Czy mleko bebiko 1 jest lepsze od nan ha 1 dla miesiecznego dziecka?

Polecane posty

Nie wiem już co mam mu dawać po nanie ma zielone kupki i brzuszek czesto go boli zastanawiam sie nad zmiana nqa bebiko 1 ale sie boje bo w szpitalu dawali nan 1 a u was jak jest

Gość ja daje
bebiko i jest wszystko ok, mam lakomczucha,wczoraj mial miesiac, wypija 120co3-4godziny,kupki ladne.Nan awalam na poczatku ale jestem dosc biedna i 3zl roznicy na paczce to dla mnie duzo.

wszystko zalezy od dziecka! jednemu może pasować nan innemu bebiko a jeszcze innemu humana czy hipp. jak dziecko boli brzuszek to spróbuj z innym. w szpitalu w którym ja rodziłam dawali bebiko.

Gość myyyyyyyyyyyyy
moze sprobuj dawac mniej mleka na porcje? ja tak robilam poczatkowo z bebiko, bo po nanie maly mial straszne kolki, wiec przerzucilam sie na bebiko, ale zamiast dawac na 120 ml 4 miarki mleka, wsypywalam 3 .... polozna mi tak radzila robic na poczatek, bo moze byc za ciezkie na brzuszek Twojego dziecka :)

Ale jest wiele nazw bebiko jakie wybrać dokładnie dla takiego maluszka?i jeszcze jedna kwestia mały spi 4-5 godzin i tych karmien jest na dobe 5 razy nie wiem czy to nie za malo dostaje 90-120 min czasem dokarmiam go herbatką rumiankową,może po bebiku bedzie sie cześciej jadl

kazde dziecko jest inne i co innego mu odpowiada dla mojego idelany był NAn active

dokładnie, kazde dziecko jest inne. próbuj, znajdziesz odpowiednie mleko. mojej bebiko nie służyło a nan przyjeła i do tej pory pije :)

Gość saleminka8
mała agatka ma rację ja daje Bebiko1 i jest super,kupki jak powinny,dziecko ładnie przybiera,mojej koleżance dziecko po nan miało problemy z zrobieniem kupki,przeszła na bebiko i zero problemów...różne są reakcje dzieci,jednym odpowiada bebiko,innym bebiloan a jeszcze innym NAN :)

Gość gość
Moja córcia ma 6 tygodni i dostała kataru. Lekarz przepisała jej antybiotyk i dzień wcześniej zmieniłam jej mleko na bebiko HA, a piło bebilon comfort. Zaczął ją boleć brzuszek. Niewiem czy to po antybiotyku czy po mleku. Co mam robić?