Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian W

Pytanie odnośnie rozmowy o prace.

Polecane posty

Gość Damian W

Cześć Pracuje w jednej firmie 3 lata. Po 3 latach postanowiłem zmienić prace ze względu na różne czynniki. W poniedziałek mam rozmowe kwalifikacyjna i na pewno padnie pytanie "CO JEST POWODEM ZMIANY PRACY?" Potrzebuje argumentu który nie bedzie źle mówił o mojej dotychczasowej pracy ,argumentu który bedzie neutralny. W zasadzie od tej odpowiedzi wiele zalezy. Macie jakiś pomysł?

- kasa - chęć rozwoju - chęć spróbowania czegoś nowego - brak możliwości awansu w obecnej pracy. Nie mów źle o obecnym pracodawcy.

Gość Damian W
No właśnie kasa i mozliwośc awansu odpada bo to już jest. Ewentualnie spróbowanie czegoś nowego. Hmm Ale to może niekorzystnie wpłynac na ocene mojej osoby bo wyjdzie na to że za jakis czas moge znowu chciec spróbowac czegos nowego i znowu zmienie?

juz sie nauczylas wszystkiego, co jest mozliwe w tej firmie, nei chcesz robic ciagle tego samego i sie rozwijac i te powyzej

masz 3 lata doswiadczenia - to juz cos znaczy i mysle, ze te argumenty beda dobre

mozesz powiedziec, ze mialas obiecane mozliwosci awansu i rozwoju jednak nie ma takich perspektyw

>>No właśnie kasa i mozliwośc awansu odpada bo to już jest. nie masz ambicji i nie chcesz więcej? pracodawcy nie lubią nieambitnych pracowników

Gość Damina W
Awans odpada kasa odpada rozwój odpada To musi byc coś co jest nie zwiazane z praća najlepiej. Np cieżki dojazd no nie wiem , jeju