Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyrabiam juz

moja tesciowa to falszywa wredna obludnica

Polecane posty

Gość nie wyrabiam juz

tylko klamie , knuje, podpucszcza, opluwa, spiskuje, wyzywa , obgaduje i szkaluje innych. jak mozna byc tak zaklamanym czlowiekiem i w niedziele w kosciele isc do komunii, a w domu odmawia rozaniec a za chwile to tak obrabia ludziom dupy ze glowa puchnie jak sie poslucha. i zawsze jest niewinna tylko wszyscy jej robia na zlosc i wszyscy dookola sa bee...a ona miod. no kurwa . nie wuytrzymama. gdzie takich ludzi sieja? oni sie tacy rodza czy to sie nabywa z wiekeim taka oblude?

Gość nie wyrabiam juz
zawzsze robi z sienbie ofiare ze ona taka dobra dla ludzi a ludzie dla niej zli. w oczy to kurwa miod a za chwile jak ta osoba nie slyszy to obrabia jej dupe. mi zreszta tez. slysze codziennie. jak do tesciia mna mnie napierdala. ale mam to gdzies. ja wiem jaka jest prawda. szkoda tylko ze tak pozno ja przejzalam. ale nie zamierzam sie mscic bo gdybym chciala i powiedziala tesciowi jak jets naprawde to by ja chyba udusil. nie chce jej miec na sumieniu. niech sobie zyje w ty,m swoim falszywym swiecie.

Gość aleale.....
no i niech sobie żyje w swoim świecie.Ty jej daj spokój,ona obmawia wszystkich tam gdzie mieszka,a Ty ją na forum.Lepi ej kup sobie słownik ortograficzny,bo z pisownią nie bardzo ,a słownictwo brukowe,taka młoda dziewczyna i tak klnie ---wstyd.

Gość pompeala
A TWOJA MATKA I TY JESTEŚCIE OKEY ? BO TY TO JUZ UDOWODNIŁAŚ :P

Gość po cholerę z nią mieszkasz
zaróbcie z mężem i idźcie na swoje