Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Torba XXL Atmosphere

Torba XXl ATmosphere

Polecane posty

Hej kobietki! Czy któraś z Was posiadą tą lub podobną rozmiarowo torbę z Atmosphere? http://allegro.pl/item871725284_nowa_atmosphere_torba_xxl_piekne_barwy_na_prezent.html Jeśli tak to gorąco proszę o odpowiedź, czy zmieści się w nią torba na laptopa? Wiem, że wymiary są pododane, ale już nieraz miałam tak, że kupowałam jakąś wielką torbe, ale 'rozkład' zamka nie pozwalał na włożenie w nią torby na laptopa własnie. Serdecznie dziękuje za ew. odopowiedzi!

Gość różowa krewetka
Ja miałam z tego co widzę taką samą tylko z innym wzorem. Nie rozumiem za bardzo pytania, czy zmieści się torba na laptopa- moja by się zmieściła, bo mam 11 calowego :P Poza tym torby nie polecam- mi się od noszenia notatek na uczelnię dość szybko urwała ta "rączka".

dzięki za odpowiedź! Szukam własnei b. dużej torby, bo niedługo czeka mnie podróż samolotem i laptopba chcę zabrać jako 'bagaż podręczny'. a że mogę zabrać tylko jedną torbę szukam na tyle dużej, w którą wsadzę i torbę z laptopem i jeszcze inne 'podręczne' rzeczy. Skoro piszesz, że jest tak dziadowska, to chyba poszukam innej. Dzięki serdeczne za odp. i pozdrawiam!

Gość różowa krewetka
Nie ma za co ;) Może poszukaj jakiejś typowo kobiecej torby na laptopa- na pewno znajdą się takie, które oprócz funkcji noszenia laptopa mają sporo zakamarków na podręczne babskie rzeczy :)