Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modyfikacja pasożytów

Naplułam na nauczycielkę i jestem zawieszona...

Polecane posty

ja mialam naucycielke historii (a bylam na humanie, wiec historia 2-3 razy w tyg), ktora potrafila sprowadzic nas do poziomu pantofelka. Uwielbiam historie, ale nie bylo lekcji w liceum,ktora przeszlamby bez boli brzucha i stresu na max.....wyzywala nas od dna i 10 metrow mulu, polidiotow, debili, downow(nauczycielka nazywa uczniow downami!!!!!)

Gość ale jazdaaaaaa
Nauczyciele myślcie, to nie boli !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kulawaklacz
Zawód nauczyciela powinien wybierać człowiek z powołania !!! Najczęściej w Polsce nauczycielami są ludzie z przypadku, sfrustrowani, którzy rozwój młodzieży maja w d... Swój zawód traktują jak zło konieczne, a uczniów traktuja jak bydło. Gdyby ta pani "nauczycielka" miała autorytet i była na poziomie nie doprowadziłaby do takiej sytuacji. Polska edukacja nic nie rozwinęła sie od czasów komuny!!!!! Współczuje wszystkim związanym ze szkolnictwem (jakimkolwiek) Na szczeście do szkoły nie chodzi się do końca życia :)

Gość dfrew
Boże co z Was wyrośnie. Rospizdzone bachory.

to znowu ja... nie ja jestem z innego województwa w ogóle. miałam godzinę temu telefon. będę uczestniczyć w tej radzie, ale nie przez cały czas. nie wiem co ja mam powiedzieć? do cholery przecież nie żałuję! nie przeproszę jej. mama mi powiedziała że lepiej żebym to zrobiła, a potem jeśli pozwolą mi tu zostać, przeniosę się na sąsiedni profil, podobny,tak żebym nie miała zaległości, bo tam już uczy inna osoba matematyki. moja mama też idzie, będzie jazda;/

Gość judsss
Lepiej przenieś się do ośrodka szkolno wychowawczego.

idz do dyrektora,pogadaj z dyrektorem szkoly o to by cie przeniosl do innj szkol,bo charaktery twoje i nauczycielki nie pasuja...powiedz ze mobing ci robi...i przy calej klasie poniza twoja osobe ,twoj honor...nie to ze ciebie ze szkoly wywalaja ty sam odchodzisz ,bo nauczycielka cie dreczy.... nie am swoiadkow nie ma oplucia,,,,a jak to nie poomoze to powiedz ze ci zadawala bardzo intymne pytania sexualne..i bedzie miala jeszcze ona problemy o sexualne znecanie sie nad tobom, uczen ma praw anie nauczyciell, tylkoi ty sie nei daj,,, ja co to napisz do rzecznik praw dzieck:::

Gość powiedzcie ze to niemozliwe
i bedzie miala jeszcze ona problemy o sexualne znecanie sie nad tobom, uczen ma praw anie nauczyciell, tylkoi ty sie nei daj,,, ja co to napisz do rzecznik praw dzieck::: :O:O:O:O

Gość gffdgfhdgfhfg
i jak decyzja rady ?

zostaję!!!! WYGRAŁAM! tak jakby... ludzie jaka masakra była :O kłótnie, płacz, dyskusje, krzyki facetka płakała i powiedziała że to ona czuje się poniżona i wręcz zaatakowana przeze mnie. inni nauczyciele widząc wielką histerię tej desperatki zaczęli lekko się podśmiewać. ona to zauważyła i kazała mi powiedzieć o mojej wersji. Więc ja mówię że to i tamto (wcześniej wam pisałam) a ona zaczęła się wypierać. wtedy wyciągnęłam kartkę z podpisami uczniów z mojej klasy i dopiero zamknęła ryj... przenoszę się na inny profil. i tak będzie mi ciężko bo mało kogo tam znam i zawsze jakieś zaległości ale tam uczy równa babka matematyki. tak się to zakończyło. i wiem że potem miała dywanik u dyra i nagane ;p

Gość hehuu.............
ja mam szmate od matmy, spadł mi ołówek na teście o odruvhowo powiedziałam "no kurwa.." dała mi pałe i tak nasciemniala dyrce ze byłam zawieszona ale tylko na 3 dni

Gość fgrefdwsdeewfrfgfd
kochanie po pierwsze NIKOGO nie oplułaś. Byłaś bardzo zdenerwowana pozbawieniem swobody i zamknięciem wbrew TWOJEJ woli więc zaczęłaś krzyczeć. Jak się denerwujesz to niestety się ślinisz stąd nauczycielka mogła odnieść mylne wrażenie o opluciu gdy w rzeczywistości nie było to nic celowego.

w sumie to masz rację, zgadzam się bo to było parsknięcie w efekcie złości i szybkiego mówienia... ona na zebraniu twierdziła że ja zrobiłam to jeszcze z charkiem i wręcz zarzuceniem się z tym na nią