Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomek TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 29 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość james cameron
www.gumtree.pl daj tam ogloszenie DZIALA 🖐️

Gość maciej prawiczek
Pogódz się z losem i tyle Ja mam 35 i śię z moim prawictwem pogodziłem

Gość jamjest
to tacy faceci jeszcze są???:D

I jakiej reakcji oczekujesz? Zaskoczenia? - poczekaj jeszcze z 40 lat; Pogardy? - tę otrzymasz za cokolwiek; Współczucia? - w tym lesie albo zjadasz albo ciebie zjedzą; Rozglosu? - jakbyś dodal ze umiesz bekac hymn państwowy; Zainteresowania - spóźniłeś się o kilkanaście miesięcy. Więc ty i przyszli łowcy owcy dajcie już sobie spokój z takimi wyznaniami bo to ani chwały Tobie nie przynosi ani sensu nie nadaje forum :)

Gość ale miałeś za to trzy tuziny
chu.jów w oddbytnicy, kometo pojawiająca się co jakiś, czas jak spadająca gwiazda, zapomiałeś wziąść psychotropy na raz, czy wypuścili cię z zakładu dla psychicznie i umysłowo chorych, poyebańcu...

"www.gumtree.pl daj tam ogloszenie DZIALA " a jak mieszka w klapkowicach dolnych i nie ma tego miasta na gumetree? :D "Zainteresowania - spóźniłeś się o kilkanaście miesięcy." czyli poleciał byś na niego kilkanaście miesięcy temu? ciekawe :D

Gość witam w klubie.O
Tez mam 28 lat i 14 dni ;-) i chociaż faceta miałam to czuję się jakby go wcale nie było... na jedno wychodzi :-O

Gość fhfhfh
Trzeba cartoonowi przyznać, że potrafi liczyć te daty z dużą dokładnością.

Gość Its so sad...
A ja mam 18 lat i 8 miesięcy i miałam 5 chlopaków i z jednym z nich byłam 2,5 roku. To smutne, ze tak macie.

Gość taki jeden koleś
wi się wydaje że na to ma wpływ wychowanie dość istotne i gadki w stylu: "najpierw nauka potem chłopak/dziewczyna" + "przyjdzie na ciebie czas" i + różne inne dziwne rzeczy w stylu czekaj na księcia z bajki itp. Sam do klasy w podstawówce chodziłem z taką typiarą o posturze babochłopa z brzydką japą ,ale mniemanie o sobie miała jak o królowej dodam że mia 2 starsze siostry. Efekt dzisiaj widzę 3 stare panny :D

Gość Its so sad...
każdy we mnie wchodził i było super