Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMIS777

CIAZA?

Polecane posty

no oczywiscie jest nic teraz nie wyjdzie to spieszyc mi sie nie bedzie i poczekam przynajmniej do zakonczenia studiow. no fakt reakcji rodziny bym sie bala to z nimi rozmowa bylaby najgorsza poniewaz dalej mieszkam z tata. a jesli chodzi o mojego faceta to uwaza podobnie jak ja jesli teraz sie uda bedziemy sie cieszyc jesli nie to bedziemy uwazac

No to gratulacje....:)ja dzisiaj rano robiłam ale to zaledwie 23 dc....coś tam wsyzlo drugiego ale potwornie blade a testy są z allegro...średnio im ufam....muszę czekać do przyszlego tygodnia...najchetniej bym testowala codziennie:):):)

no ale wiesz nawet ta druga bladsza moze oznaczac ciaze :P moze poprostu kup test w aptece i powtorz

Autorko mialam takie same objawy jak Ty .Wczoraj zrobilam test (pozytywny).Bylam dzisiaj u lekarza i potwierdzil .Jestem w 6 tygodniu .

to gartuluje :) w sumie to niby dziwne ze w tak wczesnej ciazy ma sie juz takie objawy :) a jednak

Gość ktoos
KAMIS777 - a kochałaś się bez zabezpieczenia do końca? czy jak? ja miałam stosunek bez zabezpieczenia ale bez końca we mnie. dodam że to pierwszy miesiąc bez plastrów, wcześniej miałam nieregularne miesiączki podczas plastrów idealnie co 28 dni.. dziś 31 dzień cyklu i cisza. piersi mnie nie bolą brzuch też nie. nie wiem co mam o tym myśleć.. a i dodam że w 29 cyklu zrobiłam test i wyszedł negatywny.

ktoos - tak to bylo do konca. dwa miesiace temu bralam jeszcze pigulki moj okres tez zawsze byl regularny i przed tabletkami i po tabletcha i w trakcie brania

Gość ktoos
aha ok :-) ciekawe jak to jest z tą płodnością.. mam nadzieje że @ szybko do mnie przyjdzie bo oszaleje przez to czekanie. co myślicie o mojej syt?

a to byly twoje dni plode czy nie ? teoretycznie jesli nie skonczyl w tobie to jest mala szansa na zajscie, choc wiem ze takie przypadki istnieja :) moj kolega zostal tak tata ;)

Hej !!! Co moze sie ze mna dziac skoro jednego dnia mam plamienia drugiego nie mam a trzeciego znow cos leci???

Gość ccdfsd
To gratuluje :) A ja dostalam @ w ten dzien co mialam miec dostala i szczerze mowiac bardzo mi ulzylo jednak test byl niezawodny :)))

Monia231 niestety nie mam pojecia :/ ccdfsd- najwazniejsze ze wszystko jest po twojej mysli no teraz najtrudniejsze przede mna rozmowa z rodzicami :/

Ja chyba zwariuję sama nie wiem co się dzieje. Piersi mam wieksze swędzą mnie nie wiem czy to ma jakies znaczenie mam ślinotok czesto oddaje mocz. A co dalej to czas pokaze:(

ale nie którzy maja tu kuku w głowie i chyba nigdy w ciaży nie byli ja juz w 6 tygodniu jak inne moje kolezanki miały mdłosci piersi powiekszone obolałe i częste oddawanie moczu i inne .

ja to jestem praktycznie glodna 24h ;) no tak w nocy jem bo ostatnio pozno chodze spac kol 2, 3 w nocy a spie az do 12 albo i dluzej :) takze zazwyczaj kolo 12 robie sie glodna :)

Gość ktoos
Monika 231 może po prostu pójdź do ginekologa i będziesz wiedziała. ccdfsd następna szczęściara, która dostała @ ;-) ciężko mi określić czy to były dni płodne czy nie. jesli bym miała liczyć tak jak przy plastrach w cyklach 28dniowych to były niepłodne ale ja przed plastrami miałam strasznie nieregularne. a to jest pierwszy miesiąc po plastrach więc nie wiem.. robiłam test i negatywny. ale jak przez weekend nie dostane @ to pójdę zrobić badanie beta hcg na krew.

Wielkie dzieki za odpowiedzi. Wszystkim życze powodzenia i pewnie sie jeszcze odezwe:)

Gość ktoos
chyba wszystkie dobrze wiemy że trudno jest czekać spokojnie na @ :) no ale nie mam wyboru.. mam nadzieje że przyjdzie.

a no stres robi swoje, no ja juz wiem ze przez najblizsze miesciace nie zobacze @

Gość ktoos
ale Ty chyba jakoś się tym nie przejmujesz? tzn to jest dla Ciebie bardziej pozytywna wiadomość bynajmniej takie mam wrażenie :)

no w sumie to tak ciesze sie ze zostane mama choc do konca nie wiem czy jestem gotowa a najgorsze co mnie czeka to rozmowa z rodzicami, to bedzie cos strasznego, nawet nie wiem jak sie do tego zabrac

Gość ktoos
napewno dasz radę :* trzymamy za Ciebie kciuki bo jednak rozmowa z rodzicami to jedna z najtrudniejszych rzeczy na początku. ale znając życie to się ucieszą że będą dziadkami :)

No wiec jestem juz pewna ze jestem w ciazy nadal przede mna rozmowa z ojcem , nie wiem jak mu to powiedziec, jestem tak zestresowana ze chyba dostane zawalu :(

Gość ja to ........
moje gratulacje KAMIS777 :) A rozmowy z tata wspolczuje, ale mysle ze sie bardzo ucieszy, choc na poczatku pewnie bedzie troszke zly i zdenerwowany :) normalna reakcja rodzicow, a ja dostalam @ , pomimo ze kochalam sie bez zadnego zabezpieczenia w dni plodne do konca :0 jak widac natura jest rozna dla kobiet i jedne maja szczescie inne nie :)