Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMIS777

CIAZA?

Polecane posty

Nie ma czegoś takiego, że jest za wcześnie wiedzieć. Ja dobrze znam swoje ciało i wiedziałam, że jestem w ciąży w 2 tyg. W 3 tyg. potwierdziło się przez usg. Testy jeszcze nic nie wykazywały (zrobiłam 2). Pozdrawiam świeże mamy.

dziewczyny,a mi od jakiegoś czasu bolą piersi jak dotykam, w brzuchu mi kłuje, raz z prawej a raz z lewej strony, mam wzmożony apetyt i od kilku dni co chilę odbija mi się od żołądka kwasem. Jak myślicie może to być ciąża?? Współżyłam z mężem w dni płodne bez zabezpieczenia, okres teraz powinnam dostać 28 stycznia.

Gość ja to ........
moze ale nie musi...... kurcze ja sama sie zdiwilam jak zobaczylam @, ale moze tobie sie uda :) zycze powodzenia , a ja i tak zrobie test dla pewnosci bo cos mi i tak troche nie pasuje, bo wiem ze nawet pomomo @ ciaza moze byc a wtedy trzeba uwazac, bo bardzo latwo mozna poronic

Gość malinka2890
a ja mam takie pytanko...miałam ostatnia miesiaczke 22 grud.cykle regularne 30dni,wczoraj powinnam dostac @ i nie mam piesrsi i sutki bola juz ponad tydzien i kłuje mnie prawy jajnik zadnych innych objawów.Sex do konca 1 stycznia to byl dopiero 11dc wiec sie zastanawiam czy ciaza mozliwa

ja to ........ dziekuje za gratulacje :) No i rozmowe z tata mam za soba :) nie bylo tak zle w zasadzie bez zadnego krzyku, zlosci, nerwow :) ciesze sie ze wkoncu mu to powiedzilam bo ten stres nie dawal mi spokoju Wyspiarka- ja mialam podobnie poprostu to wiedzialam i zdziwily mnie te dziwne komenty, no ale coz kazda kobieta jest inna :) jesli mogę wiedziec ktory to juz tydzien? ja w poniedzialek mam wizyte u ginekologa wiec sie dowiem :) żabka00 spokojnie poczekaj i w dniu spodziewanej miesiaczki zrob test :) albo najlepiej zrob badania z krwi sa najbardziej wiarygodne :) malinka2890- 1 stycznia jesli masz regularne cykle mialas dni plodne wiec jest duze prawdopodobienstwo, ze nosisz w sobie fasolke najlepiej zrob test i napisz jaki wynik

Gość komerdja
a co na to ojciec dziecka??:)

ojciec dziecka bardzo sie cieszy ze zostaniemy rodzicami pomimo ze jestesmy w mlodym wieku :)