Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trolla tola

Byłem na sympatii - laski 19-25 spoko. Laski 25 -30 dramat.

Polecane posty

Gość Trolla tola

Czy wiek 25 jest jakimś progiem w psychice kobiety? czemu wszystkie panny po 25-ce mają parę kilo i fatalne fryzury i nie potrafią się ubrać?. Co się z nimi dzieje?

Gość dwudziestosiedmiolatka
nie przesadzaj.

Jejku ale czy ty przypadkiem nie zapomniałeś okularów bo gadasz takie farmazony że paprotki schną...

Gość lalalolalila
heh generalnie na takich portalach loguja sie pasztety więc nie wiem czego się spodziewałś- popatrza na facetów- tam dopiero można się zszokowac- łyse to z wiszącym brzuchem i te flanelowe koszule- masakra....

Gość Trolla tola
nie przesadzam - jestem załamany. Kobiety same się wycofują z rynku, gdyż są przekonanae że nie sa już młode

Gość Trolla tola
Na przyklad ta sliczna 24 latka: http://wodnyelf.sympatia.onet.pl/?q=e88a80d86bc575cc59620d7b02827164&ord=5&showtype=st&r=%26fo%3D1%26kr%3Dpol%26p2%3Dm%26pl%3Dk%26wi%3D2&offset=3&lp=25 i ta stara rura: http://ewelineah.sympatia.onet.pl/?q=0550eba41222d4ba5721ffbdf18c7f86&ord=5&showtype=st&r=%26fo%3D1%26kr%3Dpol%26p2%3Dm%26pl%3Dk%26wi%3D3&offset=2&lp=17

Gość dwudziestosiedmiolatka
gadasz jak napiepshona wiewiórka! wycofujemy sie z tego portalu z powodu braku kultury niektorych osobnikow,niewybrednych epitetów,proponowania wyłącznie jednonocnej przygody i tego,jak oceniacie nas gdy widzicie,że wyglądamy całkiem przyjemnie dla oka :P ja sie wycofałam bynajmniej nie z powodu braku czegokolwiek a z zawodu odnosnie tego portalu

Gość Trolla tola
a na czym polegał ten zwód?

Ta "stara rura" jest według ciebie brzydka czy coś jej brak? Jejku ty sobie chyba "jaja" robisz!

Gość głupek z ciebie nieziemski
"ta stara rura" jest "aż" 2 lata starsza "ślicznej 24 latki" faktycznie stara i brzydka...:o sam jesteś brzydki, stary troll :o

Gość moim zdaniem ta stara rura
jest ladniejsza niz ta "sliczna 24latka":D

Gość znafcy órody
ta stara rura jest atrakcyjna ,ma ciekawy typ urody

przecież ta starsza jest ładniejsza! a młodsza nie dała zdjęcia całej figury, więc nie łudziłabym się, że jest szczupła :P

Moim zdaniem wodny elf jest wstrętny :O Przykro mi, nie chciałam nikogo urazić. Zwróćcie uwagę: wodnyelf - budowa ciała - szczupła ewelinaeh - budowa ciała - normalna quba27 - budowa ciała - podam później :D :D :D

Gość jestem dramatem
:(

Gość Trolla tola - podszyw
Przyznam ze wkleilam te 2 linki poszywajac sie pod Autora :) ale faktem jest ze mamy i sliczne 30 i spasne 20. Nie mozna tak generalizowac. To raczej u mezczyzn po 26 zaczyna byc widac starzenie, zwroccie uwage ilu facetow ma w tym wieku juz zmarchy na czole i brzuchol, a ile kobiet :P

Gość rafciu
Trolle (2016) dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Trolle_2016 „Trolle” to animowany film przygodowy ze studia DreamWorks Animation, w którym powstały takie przeboje jak „Shrek”, „Madagaskar”, „Kot w butach” czy „Pingwiny z Madagaskaru”. Tytułowe Trolle to wesołe, rozśpiewane i bajecznie kolorowe stworki. Żyją w równie kolorowym lesie, niewiele wiedzą o otaczającym ich świecie i cieszą się każdą chwilą. Szczególnym entuzjazmem wyróżnia się Poppy, której beztroska i radość udziela się wszystkim dookoła. Wyjątkiem jest Mruk, odludek, który uważa, że wszystkim Trollom grozi wielkie niebezpieczeństwo. Jego przepowiednie sprawdzają się, gdy drogę do wioski odnajdują Bergeni, odwieczni wrogowie Trolli, którzy porywają najlepszych przyjaciół Poppy. Poppy postanawia ich ratować. Z trudem namawia Mruka, by jej pomógł i oboje wyruszają do miasta Bergenów, by uratować porwanych przyjaciół. Humorem, tańcem i śpiewem Trolle zwyciężają Bergenów i wszystko dobrze się kończy. Poppy i Mruk odnajdują przyjaciół i powracają do wioski Trolli, by znów cieszyć się życiem. Jak im się to udało, zobaczysz w kinach już od 4 listopada! Znajdź swoje szczęśliwe miejsce z Trollami!

Gość gość
roznixca wieku nieduza ale byc moze ze laski 25-30 maja az tak silny instynkt macierzysnki ze przestaja dbac o siebie i szukaja jedynie reproduktora.

Gość gość
Nie bardzo rozumiem co wam przeszkadza ze inni sa bardziej "brzydcy" od was? To tylko sie cieszcie że tak dobrze wypadacie na tle konkurencji. Uroda to rzecz względna, ktoś kto wam sie nie podoba nie oznacza ze jest gorszy a wręcz przeciwnie może być idealnym partnerem dla kogoś innego. Ja nie mógłbym być z kimś kto buduje swoje poczucie własnej wartości kosztem innych.