Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monteni_

przeduzenie toku studiow

Polecane posty

Gość monteni_

Witam, CZy ktos moglbymi napisac czy przedluzenie toku studiow wiarze sie z dodatkowymi oplatami czy tez nie? Z gory dziekuje za odpowiedz>

Gość purysta lingwista
WIĄŻE SIE (NIE WIĄRZE) A co do meritum sprawy: przecież każda uczelnia ma swoje zasady, czego więc chcesz się tu dowiedzieć? Nie byłoby rozsądniej wejść na stronę Twojej uczelni i uważnie przeczytać regulamin. Albo iść do dziekana do spraw studenckich, przedstawić swoją sytuacje i zapytać o wszystko, co Cie interesuje.

Gość jkkg
o ja pierdziele.Ty na studiach jesteś.A piszesz wiąrze.O ja piedziele jaki niski poziom w tej Polsce.

Gość monteni_
zobacz jak się pisze ja pie.... le ok? jak się piszę szybko na klawiaturze to się nie zwraca uwagi na takie rzeczy, tego pytanie poza tym nie dotyczyło więc się nie wypowiadaj i weź udział w innej dyskusji bo tutaj jesteś zbędny/a ...

"jak się piszę szybko na klawiaturze to się nie zwraca uwagi na takie rzeczy," Ale to nie chodzi o to, że piszesz szybko, tylko o to, że nie znasz zasad polskiej pisowni. Ja jakoś piszę szybko i błędów nie robię. Poza tym: "jak się piszE", nie "piszĘ"

Gość ghjk
nie piszę ja pierdole.tylko ja pierdziele żeby az tak nie było wulgarnie matole. a po 2 ja pierdole nie ma w j.polskim więc nie jest to ważne jak się pisze.

Gość ghjk
a gdzie mam sprawdzic jak sie piszę ja pierdolę?