Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to wszystko

Dlaczego nie dzwoni?... rozkmincie mi to

Polecane posty

Gość dziwne to wszystko

poznałam przez net faceta, znamy się pół roku, mamy fajne relacje, spotykamy się, ale... on dzwonił do mnie może z 5x w ciągu pół roku, smsy piszemy non stop, jak ja zadzwonię to rozmawiamy co najmniej godzinę, ale sam nie dzwoni. Pytałam Go, to twierdzi, ze nie chce mi przeszkadzać, a sama wiem kiedy mam czas, to dziwne dla mnie, dodam facet po 30-stce, nie jakiś małolat

Gość specjalistka od romasow
pewnie mu szkoda kasy, jak ma smsy po 5 gr :D

po prostu nie zależy mu na tobie, gdyby tak było to dzwoniłby i to często a te wymówki że nie wie kiedy masz czas... przecież niespodziewany telefon jest zawsze miłą niespodzianką a jeżeli nie możesz rozmawiać to chyba nic się nie stanie jak powiesz mu że nie możesz teraz i np. oddzwonisz później, jejku czy komunikacja musi być taka skomplikowana???

Gość dziwne to wszystko
ale smsy pisze non stop, np. wczoraj było ich 85 w ciągu dnia, zwykle jest więcej

Gość dziwne to wszystko
sprawa następna.. chce być ze mną (z tego co mówi)

Gość 85 esów
pogoniłabym go w cholere... nie ma jak siedziec przz caly dzien i gapic sie w wyswietlacz odpisujac na esy dwa w ciagu dnia to max

Gość po co ma bulić za minuty
skoro pewnie ma darmowe esy jak ty mozesz gadać przez godzine , to jak sobie przeliczyl to pewnie mu wlosy deba stanely na glowie na myśl o rachunku za komórke :)

Gość dziwne to wszystko
niby tak, ale bez przesady, kasy to mu nie brakuje, nie będę jakis czas dzwonić i zobaczymy

Gość tirarira
hmm niedojrzały jakiś, sms cały dzien to piszą małolaty, wg mnie to nie poważne jak facet pisze same eski. Pewnie skąpi na telefon

Gość choholudek
ale gadacie głupoty...jak jedna... :| i uzyskaj tutaj subiektywną radę na tym forum...Ja Ci powiem jako facet. Też nie dzwonię do swojej obecnej dziewczyny (do byłej też rzadko dzwoniłem) Tylko jak chodzi o konkretną sprawę, gdzie zależy mi na czasie. Krótko i konkretnie. A tak to nie dzwonię tylko piszę smsy. Czemu? bo nie lubię dzwonić wolę napisać i tyle. Nie ma na to wytłumaczenia. On może mieć po prostu tak samo i wtedy nie masz się naprawdę czym przejmować, że mu nie zależy czy coś...Mnie cholernie na obecnej kobiecie zależy a nie dzwonię, bo nie lubie... :-)

Gość dziwne to wszystko
dzięki, trochę mnie pocieszyłeś :)

Gość dziwne to wszystko
napisałam mu właśnie smsa, żeby zadzownil, zobaczymy....

Bo faceci nie dzwonią tylko po to by sobie pogadać. od bzdurek są sms-y

tez wole w ciagu dnia napisac niz miec telefon badz dzwonic.Lubie rozmawiac poprzez pisanie:)Czyli wiecej jest takich.

Gość miałam kiedyś kochanka
zbyt wielką wagę przypisujecie do kontaktów tzw zdalnych Wszystko co się waznego dzieje między ludźmi, powinno się diać na żywo, twarzą w twarz

Lubie rozmawiac poprzez pisanie" a jaki piękny tembr glosu można wtedy usłyszeć :P

wczoraj było ich 85 w ciągu dnia, zwykle jest więcej " sadomaso? :D

Regres, nie rozumiesz subtelności kobiecej psychiki :) W czasie seksu on line ludzie dostają orgazmów, więc czymże jest usłyszeć głos

Gość bo cie nie kocha i juz zostaw

Regres, nie rozumiesz subtelności kobiecej psychiki" trudno kogoś zrozumieć kto zamiast w jednym esie przekazuje informację w 86 esach :P facet to taka istota która to co kobieta ma do przekazania w 96 min uściśli to w 3 min :D

Gość dziwne to wszystko
teraz nie dzwoni i nie pisze :D

nie każdy facet niektórzy, bardziej "romantyczni" wolą mówić niż.. hm działać szczególnie dobre wrażenie to robi na młodych dziewczynach w ukłądzie on tuż przed andropauzą, ona tuż po 1 szej mieisączce

Gość dziwne to wszystko
tak, ale my jesteśmy dorośli, a on zachowuje się jak małolat, facet po 30

serio Ci powiem teraz nie odpisuj na te sms Rozmawiasz z nim sms, to po co ma jeszcze dzwonić? umawiajcie sie na prawdziwe spotkania i wtedy rozmawiajcie :) ps. czasem warto sie troszeczkę stęsknic

Gość dziwne to wszystko
z racji dość duże odległości tych spotkań nie mamy za często (wkrótce się zmieni), jak jestem zajęta i nieraz przez 1h nie odpisuje to mnie bombarduje nimi albo obraza się, no jak dziecko

nie można sobie pozwalać na to żeby ktokolwiek Cię terroryzował swoimi fochami Obraża sie jak dziecko.. :O Jego problem nie Twój ps. Od częstego pisania smsów można dostać poważnego zwyrodnienia kości łoni

Nadmiar SMS-ów szkodzi zdrowiu 05.07.2006. U ośmioletniej Brytyjki rozpoznano objawy chronicznego przeciążenia palców i nadgarstków (RSI). Okazało się, że dziewczynka wysyłała codziennie około 30 SMS-ów. Ośmioletnia Isabellle Taylor z Lancashire zauważyła, że od pewnego czasu bolą ją palce i nadgarstki. Podobne objawy zwykle obserwuje się wśród osób wykonujących rękami częste i szybkie ruchy, na przykład u robotników przy taśmie produkcyjnej, pracowników biurowych piszących na komputerze lub u nałogowych graczy. Podczas pisania SMS-ów dopływ krwi do usztywnionego przedramienia jest utrudniony. Wraz z miniaturyzacją telefonów ich obsługa staje się coraz mniej wygodna, bo trudniej wciskać malutkie guziczki. Szczególnie narażony na urazy jest kciuk. Jak wyjaśniła lekarzom matka Isabelle, jej córka dostała telefon komórkowy w wieku sześciu lat i od tego czasu używała go "bez przerwy". W ramach terapii, nałogowa SMS-owiczka musi ćwiczyć mięśnie rąk, a z telefonu korzysta "najwyżej" 30 minut przed- i 30 minut po szkole. Leczący ją dr David Cosgrave co miesiąc przyjmuje dwoje dzieci, u których wskutek nadużywania telefonów, odtwarzaczy MP3 lub konsoli do gier pojawiły się problemy z przedramionami i nadgarstkami. W wielu wypadkach otoczenie uznaje takie bóle za naturalną dolegliwość związaną ze wzrostem kości. Źródło: PAP

Gość wedlug mnie to...
jestem ze swoim kilka mies., ale my nawet nie piszemy tyle sms :D ja tez do niego nie dzwonie tzn. rzadko bo zal kasy :D lepszy skype i tyle. on dzwoni ;)

Gość dziwne to wszystko
dzięki, wyślę mu to w mailu :D, chyba zrozumie aluzję, nie?